Ben jij als interieurprofessional op zoek naar een creatieve werkplek centraal in het land?

In het pand van het Mastello Experience Center in Hilversum, opent Mastello binnenkort een creatieve styling hub met 6 studio’s en een inspirerende gemeenschappelijke ruimte.

Elke studio heeft een oppervlakte van 18 tot 22 m2 waar je je eigen werkplek kunt inrichten. Jouw studio is onderdeel van het Styling Experience Center, waar je gebruik kunt maken van de sample/styling corner, meeting-spaces en luxe keuken. Daarnaast ben je vrij om gebruik te maken van de faciliteiten van de Mastello showroom.

Is dit jouw nieuwe werkplek? Neem voor meer informatie contact op via b2b@mastello.nl

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

WOONTREND 2021 | PICK YOUR CHERRIES

Traditionele systemen hebben door onder meer de multi-layered society en digitale transformatie hun langste tijd gehad. Ook de corona crisis heeft de mogelijkheden van online communicatie vleugels gegeven.

Groots Groenevent voor interieurprofessionals over duurzaamheid en levend groen

Het zat al langere tijd in het vat, maar eindelijk is het zover: een gezamenlijk event van groenplatform Bloemenbureau Holland en interieurprofessionalnetwerk BNS Crisp. De eerste editie van het Groots Groenevent, dat op 21 maart wordt georganiseerd in de inspirerende en duurzame kwekerij van The Orchid Growers, gaat in op de thema’s duurzaamheid en levend groen en biedt interieur-, retail- en groenprofessionals direct toepasbare kennis en inspiratie voor een groenere (leef)omgeving! Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.