Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast | aflevering 3

Een interieurfestival, mooie merken en leuke onderwerpen. Luister nu de derde aflevering van onze Festivalpodcast door Stijlcast met merkpartners Artex, Mastello en Geberit.

Een interieurfestival, mooie merken en leuke onderwerpen. Drie ingrediënten voor een heerlijke podcast. Marjolein Dekkers maakte deze speciaal voor BNS Crisp tijdens Festival Interieur op 23 juni. Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast over hoogwaardige gordijnstoffen, een inmiddels beroemde roze badkuip en taboes rondom toiletbezoek. Met merkpartners Artex, Geberit en Mastello.

Wat kun je verwachten?

Marjolein is deze aflevering in gesprek met Ravenna van Artex, specialist in hoogwaardige gordijnstoffen. Waarin onderscheiden de vier merken van Artex zich van elkaar? Robin van Geberit legt uit waarom iedereen een keer de fameuze douchewc geprobeerd moet hebben en Martijn van Mastello vertelt waarom je niet altijd maatwerk hoeft toe te passen om iets unieks te creëren.

Nieuwsgierig geworden?

Beluister hier de derde aflevering

Tweede aflevering gemist?
Beluister ‘m hier!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Prospectt betrekt ‘mooiste showroom Benelux’

In de prachtige en momunetale Gouwekerk in Gouda presenteert Prospectt komend voor- en najaar hun collectie voor 3 maanden. Nieuwsgierig hoe dat uitpakt? vanaf 1 maart kan je afspraken inplannen bij Prospectt.