Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast | aflevering 3

Een interieurfestival, mooie merken en leuke onderwerpen. Luister nu de derde aflevering van onze Festivalpodcast door Stijlcast met merkpartners Artex, Mastello en Geberit.

Een interieurfestival, mooie merken en leuke onderwerpen. Drie ingrediënten voor een heerlijke podcast. Marjolein Dekkers maakte deze speciaal voor BNS Crisp tijdens Festival Interieur op 23 juni. Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast over hoogwaardige gordijnstoffen, een inmiddels beroemde roze badkuip en taboes rondom toiletbezoek. Met merkpartners Artex, Geberit en Mastello.

Wat kun je verwachten?

Marjolein is deze aflevering in gesprek met Ravenna van Artex, specialist in hoogwaardige gordijnstoffen. Waarin onderscheiden de vier merken van Artex zich van elkaar? Robin van Geberit legt uit waarom iedereen een keer de fameuze douchewc geprobeerd moet hebben en Martijn van Mastello vertelt waarom je niet altijd maatwerk hoeft toe te passen om iets unieks te creëren.

Nieuwsgierig geworden?

Beluister hier de derde aflevering

Tweede aflevering gemist?
Beluister ‘m hier!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

interieurprofessionaldag

Geslaagde Interieurprofessionaldag RE/LIVING

It’s a wrap! Editie 2022 van de Interieurprofessionaldag trok maar liefst 150 bezoekers. De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE bundelden hun krachten en kijken terug op een zeer geslaagd RE/LIVING-event.

The New Intamicy – Dutch Design Week 2020

Een zoektocht naar nieuwe vormen en intimiteit. Grote maatschappelijke uitdagingen zijn door de huidige pandemie in een stroomversnelling terecht gekomen. De zoektocht naar een nieuwe balans is ingezet. Betrokken DDW-ontwerpers en andere creatieven nemen hierin het voortouw.