Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast | aflevering 2

Een interieurfestival, mooie merken en een nieuwtje voor interieurprofessionals. Luister nu de tweede aflevering van onze Festivalpodcast door Stijlcast met merkpartners Lundia by Koppich, The Cork Company en Ultima Bedden.

Een interieurfestival, mooie merken en goed nieuws voor interieurprofessionals. Drie ingrediënten voor een heerlijke podcast. Marjolein Dekkers maakte deze speciaal voor BNS Crisp tijdens Festival Interieur op 23 juni. Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast over strakke kasten, kurk en lekker slapen. Met merkpartners Lundia by Koppich, The Cork Company en Ultima Bedden.

Wat kun je verwachten?

Marjolein is deze aflevering in gesprek met Wouter van ontwerpbureau Koppich. Naast prachtige ogen heeft hij een eigenzinnige visie op het ontwerpen van maatwerk kasten. Ze praat met Marcel van The Cork Company over zijn lekkere luchtje en over kurk en met Ronald van Ultima Bedden over je eigen kussens meenemen naar een hotelovernachting. Als afsluiter doet voorzitter Carin Frijters een aankondiging van een nieuw inspiratie-event.

Beluister hier de tweede aflevering

Eerste aflevering gemist?
Beluister ‘m hier!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen