Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast | aflevering 2

Een interieurfestival, mooie merken en een nieuwtje voor interieurprofessionals. Luister nu de tweede aflevering van onze Festivalpodcast door Stijlcast met merkpartners Lundia by Koppich, The Cork Company en Ultima Bedden.

Een interieurfestival, mooie merken en goed nieuws voor interieurprofessionals. Drie ingrediënten voor een heerlijke podcast. Marjolein Dekkers maakte deze speciaal voor BNS Crisp tijdens Festival Interieur op 23 juni. Beluister de Festival Interieurpodcast door Stijlcast over strakke kasten, kurk en lekker slapen. Met merkpartners Lundia by Koppich, The Cork Company en Ultima Bedden.

Wat kun je verwachten?

Marjolein is deze aflevering in gesprek met Wouter van ontwerpbureau Koppich. Naast prachtige ogen heeft hij een eigenzinnige visie op het ontwerpen van maatwerk kasten. Ze praat met Marcel van The Cork Company over zijn lekkere luchtje en over kurk en met Ronald van Ultima Bedden over je eigen kussens meenemen naar een hotelovernachting. Als afsluiter doet voorzitter Carin Frijters een aankondiging van een nieuw inspiratie-event.

Beluister hier de tweede aflevering

Eerste aflevering gemist?
Beluister ‘m hier!

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Broeinest zoekt een spin in ‘t nest voor Broeinest Rotterdam

Als ‘Spin’ van Broeinest Rotterdam ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw locatie. Jij bent de juiste gesprek- en sparringpartner en zorgt ervoor dat interieurprofessionals en creatieve makers zich in Broeinest thuis voelen en worden voorzien van het kwalitatief en inhoudelijk advies.

Ikea zet nu ook in op recyclen van matrassen

RetourMatras opent later dit jaar in Lelystad een nieuwe fabriek met innovatieve recyclingactiviteit voor matrassen. In deze fabriek past RetourMatras een nieuwe techniek toe waarmee het schuim uit oude matrassen volledig gerecycled kan worden tot een grondstof voor nieuw schuim: een grote stap richting een volledig circulair matras.

SALONE DEL MOBILE 2021 GAAT DOOR: 5 TOT EN MET 10 SEPTEMBER

De beursorganisatie van de Salone del Mobile heeft gisteravond bekendgemaakt dat de editie van 2021 alsnog gaat plaatsvinden en wel van 5 tot en met 10 september. Deze 59e editie van de wereldvermaarde meubelbeurs in Milaan zal in het teken staan van innovatie en een uniek karakter, aldus de organisatie.