Actie! Breng een nieuw lid aan en ontvang magazine WOTH cadeau

Breng je in de maand januari een nieuw BNS Crisp lid of Brons partner aan dan ontvang je WOTH no.17. een inspireerde, 228 pagina tellende magazine (t.w.v. 19,99 euro) van ons cadeau.

Breng je in de maand januari een nieuw BNS Crisp lid of Brons partner aan dan ontvang je WOTH no.17. een inspireerde, 228 pagina tellende magazine (t.w.v. 19,99 euro) van ons cadeau.

Laat ons weten, door te mailen met [email protected], wie jij lid of partner hebt gemaakt in de maand januari 2021. Om het feest compleet te maken ontvangt het nieuwe lid ook een WOTH cadeau.

WOTH no.17

De WOTH wintereditie staat in het teken van KLEUR en bestaat uit 228 pagina’s, inclusief frisse ontwerpers, interviews, fotografie en architectuur.

Met verhalen van:
Bethan Laura Wood, Brothers Hannes en David van Severen, portfolio’s van fotografen Ben Thomas en Giovanni Basilico, Job Smeets, Sigrid Calon, Suzan Drummen, Cristina Celestino, Kate en Joel Booy, Jochen Holz, Jessica den Hartog, Mimi Berlin, Masseria Antonio Augusto, Leonce Raphael Agbodjelou, vader en zoon; Gijs en Aldo Bakker.
Plus: een bezoek aan Scheltens & Abbenes, Tel Aviv – de witte Bauhaus-stad en een leven ontwerpen in tijden van nood door Annemiek Leclaire.

Deze actie is niet te combineren met andere BNS Crisp acties.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Introductie Digitale Tafel

De tijd verandert en wij veranderen mee. Dat geldt ook voor de BNS Crisp tafelbijeenkomsten en de zo waardevolle rol van onze tafelhoofden. Nog meer redenen om met weinig tijd de mogelijkheden van ons optimale netwerk te benutten.

Ikea zet nu ook in op recyclen van matrassen

RetourMatras opent later dit jaar in Lelystad een nieuwe fabriek met innovatieve recyclingactiviteit voor matrassen. In deze fabriek past RetourMatras een nieuwe techniek toe waarmee het schuim uit oude matrassen volledig gerecycled kan worden tot een grondstof voor nieuw schuim: een grote stap richting een volledig circulair matras.