Actie! Breng een nieuw lid aan en ontvang magazine WOTH cadeau

Breng je in de maand januari een nieuw BNS Crisp lid of Brons partner aan dan ontvang je WOTH no.17. een inspireerde, 228 pagina tellende magazine (t.w.v. 19,99 euro) van ons cadeau.

Breng je in de maand januari een nieuw BNS Crisp lid of Brons partner aan dan ontvang je WOTH no.17. een inspireerde, 228 pagina tellende magazine (t.w.v. 19,99 euro) van ons cadeau.

Laat ons weten, door te mailen met info@bnscrisp.nl, wie jij lid of partner hebt gemaakt in de maand januari 2021. Om het feest compleet te maken ontvangt het nieuwe lid ook een WOTH cadeau.

WOTH no.17

De WOTH wintereditie staat in het teken van KLEUR en bestaat uit 228 pagina’s, inclusief frisse ontwerpers, interviews, fotografie en architectuur.

Met verhalen van:
Bethan Laura Wood, Brothers Hannes en David van Severen, portfolio’s van fotografen Ben Thomas en Giovanni Basilico, Job Smeets, Sigrid Calon, Suzan Drummen, Cristina Celestino, Kate en Joel Booy, Jochen Holz, Jessica den Hartog, Mimi Berlin, Masseria Antonio Augusto, Leonce Raphael Agbodjelou, vader en zoon; Gijs en Aldo Bakker.
Plus: een bezoek aan Scheltens & Abbenes, Tel Aviv – de witte Bauhaus-stad en een leven ontwerpen in tijden van nood door Annemiek Leclaire.

Deze actie is niet te combineren met andere BNS Crisp acties.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

“Fast furniture is een enorme blinde vlek”

Alleen al in Europa wordt er ieder jaar ruim 11 miljard kilo aan meubels weggegooid. Ongeveer 80-90% wordt verbrand of eindigt op de vuilnisbelt. Slechts 10% hiervan wordt gerecycled. Het grof huishoudelijk afval is de enige afvalstroom die de laatste jaren niet slinkt maar zelfs toeneemt.

De groene estafette | Stadshout

Stichting Stadshout zet zich inmiddels ruim 10 jaar in om het beleid van de gemeente te wijzigen in een circulaire houtketen. Als het aan ons ligt gaat er geen snipper hout meer de stad uit.