Actie! Breng een nieuw lid aan en ontvang magazine WOTH cadeau

Breng je in de maand januari een nieuw BNS Crisp lid of Brons partner aan dan ontvang je WOTH no.17. een inspireerde, 228 pagina tellende magazine (t.w.v. 19,99 euro) van ons cadeau.

Breng je in de maand januari een nieuw BNS Crisp lid of Brons partner aan dan ontvang je WOTH no.17. een inspireerde, 228 pagina tellende magazine (t.w.v. 19,99 euro) van ons cadeau.

Laat ons weten, door te mailen met info@bnscrisp.nl, wie jij lid of partner hebt gemaakt in de maand januari 2021. Om het feest compleet te maken ontvangt het nieuwe lid ook een WOTH cadeau.

WOTH no.17

De WOTH wintereditie staat in het teken van KLEUR en bestaat uit 228 pagina’s, inclusief frisse ontwerpers, interviews, fotografie en architectuur.

Met verhalen van:
Bethan Laura Wood, Brothers Hannes en David van Severen, portfolio’s van fotografen Ben Thomas en Giovanni Basilico, Job Smeets, Sigrid Calon, Suzan Drummen, Cristina Celestino, Kate en Joel Booy, Jochen Holz, Jessica den Hartog, Mimi Berlin, Masseria Antonio Augusto, Leonce Raphael Agbodjelou, vader en zoon; Gijs en Aldo Bakker.
Plus: een bezoek aan Scheltens & Abbenes, Tel Aviv – de witte Bauhaus-stad en een leven ontwerpen in tijden van nood door Annemiek Leclaire.

Deze actie is niet te combineren met andere BNS Crisp acties.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

CO-WORKING SPACE IVY OFFICE KIEST BETONLOOK TEGELS VAN FLOORIFY ALS PROJECTVLOER

BNS Crisp partner Floorify heeft betonlook tegels en op die manier spelen ze in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect. Door hun sterkte en beperkte dikte zijn ze ideaal voor renovaties. Floorify vinyl planken en tegels klikken makkelijk in elkaar; je legt ze zwevend en hoeft ze niet te verlijmen. Snijden, klikken en klaar!

BNS Crisp trakteert haar trouwe leden!

We zetten in 2022, naast de programmering die je gebruikelijk van ons mag verwachten, zwaar in op het professionaliseren van jouw online performance en bieden dan ook diverse masterclasses/workshops aan op dit gebied.