Aan de slag met Pinterest: ondernemerschap 2.0 voor de creatieve ondernemer

Ga jij in 2023 aan de slag met jouw online performance? Volg dan zeker onze Pinterest Masterclass en ontdek wat deze grote visuele zoekmachine voor jou kan betekenen.

We gaan het nieuwe jaar gelijk goed van start en lanceren onze Masterclass Pinterest Power. Op 17 januari en 6 maart kun je kennismaken met onze Pinterest Expert Jody Hoogendoorn en krijg je vast de eerste tips & trucs voor het zakelijk inzetten van Pinterest. Ook hoor je daar alles over de online Pinterest masterclass-serie die we samen met Jody hebben ontwikkeld voor onze leden. 

Waarom Pinterest?

Naast dat je op Pinterest de mogelijkheid hebt om je gerealiseerde projecten langdurig zichtbaar te maken en zo bij te dragen aan jouw online performance is Pinterest vooral ook de grootste visuele zoekmachine ter wereld. Mensen die bezig gaan met hun interieur gebruiken Pinterest veelvuldig om inspiratie op te doen en verzamelen afbeeldingen op hun pinboards. Hoe leuk is het als een van jouw gerealiseerde projecten de inspiratie biedt voor iemand die nog mag starten met de verbouwing of herinrichting van haar huis, winkel of kantoor. Zeker wanneer ze vanaf die inspiratie-pin met slechts een klik op jouw website belanden. Dat is misschien wel de grootste kracht van Pinterest. En hoe je die volledig kunt benutten gaan wij je leren in zes online sessies. 

  • Pinterest is een grote visuele zoekmachine met e-commerce mogelijkheden.
  • Consumenten zitten vanaf de ‘inspiratie-fase’ op Pinterest. 
  • Met pins bouw je eenvoudig veel traffic naar je website

Ondernemerschap 2.0

BNS Crisp wil haar leden informeren en inspireren over alles dat relevant is om het vak goed uit te kunnen oefenen. Daar hoort naast de vakinhoudelijke kennis ook een stuk ondernemerschap bij. Want hoe zet jij jezelf in de markt, hoe kun jij je onderscheiden of hoe zorg jij dat jouw potentiële opdrachtgevers jou kunnen vinden. In dat kader zijn we vorig jaar gestart met een serie Masterclasses onder de naam Empower Yourself. Dit jaar breiden we dit aanbod verder uit met onder andere onze Masterclass-serie Pinterest Power die start op 7 februari en 4 april.

Samenwerken met de expert

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met experts die echt meerwaarde kunnen leveren voor onze leden. Jody Hoogendoorn is zo’n expert. Zij heeft inmiddels ruim 30 jaar ervaring als marketing- en communicatiespecialist en is een ‘early adaptor’ als het gaat om Pinterest; ze volgt al sinds het ontstaan alle ontwikkelingen op de voet. En last but not least, Jody kent de woonbranche als geen ander. Een mooiere combinatie valt er wat ons betreft niet te bedenken.

Give Away!
BNS Crisp-leden kunnen vandaag al aan de slag met hun Pinterest. In onze Kennisbibliotheek (alleen toegankelijk voor leden en partners van BNS Crisp) vind je 100 Pinterest-tips om alvast de eerste stappen te zetten. 

Ga jij aan de slag met Pinterest?

Kom jij kennismaken met Pinterestexpert Jody Hogendoorn? Op 17 januari en 6 maart organiseren we een Meet & Greet en zal Jody zelf vertellen over haar ervaring en wat zij voor jou en/of jouw bedrijf kan betekenen. Uiteraard deelt ze dan ook vast de eerste tips en trucs en hoor je wat je kunt verwachten tijdens de 6-delige online Masterclass Pinterest. 


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

ENQUETE: DOE MEE, LEER EN WIN

Bouwen en verbouwen is behoorlijk complex. BNS Crisp interieurprofessional, Gertie van Driel, merkt het aan collega’s uit het vak dat ze veel vragen hebben en vaak onwetend zijn binnen het (ver)bouw- proces. Maar is dat ook echt zo?