Nieuwe leden

Ben je geheel nieuw in het stylingvak? Dan heb je mogelijk behoorlijk wat vragen of ondersteuning nodig. Loop je al even mee maar ben je zojuist lid geworden van ons netwerk? Dan heb je wellicht behoefte aan andere aanvullende informatie. Al onze leden zijn in ieder geval op zoek naar inspiratie, contacten met bedrijven in de branche en de mogelijkheid om regelmatig te sparren met collega’s uit het vak. Jij ook? Dan ben je bij BNS Crisp aan het juiste adres.
Ben je al lid, dan kun je als je ingelogd bent hier onze video speciaal voor nieuwe leden bekijken.

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe ledenbijeenkomst.

Kijk hier voor alle mogelijkheden om collega’s uit het vak te treffen.

bcvd-099_33214986881_o
Stylistendag626

Aan het woord

Leden van BNS Crisp

Iris van Asselt

Volledig lid
"Ben je op zoek naar aansluiting met vakgenoten, mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen, een leuke club mensen en heel veel informatie en inspiratie op het gebied van interieur? Dan is BNS Crisp de plek!"

Barbara Loves

Volledig lid
I love my job! Ik ben vastgoedstylist, kleuradviseur en freelance makelaar. Iedere dag geniet ik van de verscheidenheid aan opdrachten en het samenwerken met klanten. Ik ben altijd op zoek naar verdieping en inspiratie. Dit vind ik bij BNS Crisp door het netwerken met andere professionals, bedrijfsbezoeken en andere evenementen.

Petra Barelds

Volledig lid
BNS Crisp geeft mij kansen en opent deuren. Het contact met collega stylisten is een bron van creativiteit en inspiratie. Door het delen van kennis en ervaringen voel ik een sterke verbondenheid met elkaar. Want je hebt met elkaar één doel: de wereld een beetje mooier maken!

NIEUW: BEKIJK EN BESTEL ONS GLOEDNIEUWE MAGAZINE

Laat je verrassen door het gloednieuwe Stylist magazine. Boordevol innovaties, trendverhalen, kleurrijke reportages en interviews over de dingen die er écht toe doen voor iedere interieurliefhebber!

Bekijk de sneak preview door op de cover te klikken!

Het Stylist magazine is verder verkrijgbaar bij

  • Cosentino City, Van Baerlstraat 39-43, Amsterdam
  • Nidum, Sint Elisabethstraat 35, Grave