Lidmaatschap stylisten

 

BNS Crisp heeft verschillende lidmaatschappen:

  • het volledig lidmaatschap;
  • het basis lidmaatschap;
  • het studenten lidmaatschap;
  • het docenten lidmaatschap;
  • of word 'vriend van' BNS Crisp.

Je kunt tijdens je opleiding al direct een sterke brug bouwen naar de praktijk door je in te schrijven als studenten lid. Dit geldt zowel voor voltijd- als deeltijdonderwijs. Daarna is er de mogelijkheid om voor de duur van twee jaar als basis lid over te stappen naar het volledig lidmaatschap en heb je ruimschoots de tijd om aan je portfolio te werken. Het doel is immers om volledig lid te worden en daar heb je echt een actueel portfolio voor nodig. Op deze manier geniet je wel maximaal van alle voordelen die de vereniging te bieden heeft.

Kom je voor geen van deze lidmaatschappen in aanmerking maar draag je onze vereniging wel een warm hart toe? Kies er dan voor om ‘vriend van’ BNS Crisp te worden.

Stylistendag579

VOLLEDIG LIDMAATSCHAP

Je bent een professioneel stylist en actief in één van de domeinen interieurstyling particulier of zakelijk (in de subdomeinen retail, event, horeca, kantoor of zorg), groenstyling of vastgoedstyling. Je werkt als zelfstandig ondernemer of in dienstverband en kiest voor alle voordelen van het volledig lidmaatschap. De mogelijkheid om je te verbinden aan ons netwerk van ruim 350 stylisten en de dagelijkse praktijk. Plus het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied styling in de meest brede zin van het woord.

Maar er zijn nog veel meer voordelen!

LEES MEER

BASIS LIDMAATSCHAP

Je bent een professioneel stylist en actief in één van de domeinen interieurstyling particulier of zakelijk (in de subdomeinen retail, event, horeca, kantoor of zorg), groenstyling of vastgoedstyling. Je werkt als zelfstandig ondernemer of in dienstverband en kiest (voor de duur van maximaal twee jaar) voor alle voordelen van het basis lidmaatschap. De mogelijkheid om je te verbinden aan ons netwerk van ruim 350 stylisten en de dagelijkse praktijk. Plus het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied styling in de meest brede zin van het woord.

Maar er zijn nog meer voordelen!

LEES MEER

STUDENTEN LIDMAATSCHAP

Je bent een stylist in voltijd- of deeltijdopleiding in één van de volgende domeinen; interieurstyling particulier of zakelijk (met de subdomeinen; event, retail, horeca, kantoor, zorg), vastgoedstyling of groenstyling. Je kiest voor alle voordelen van het studenten lidmaatschap.

Ook het studenten lidmaatschap heeft aantrekkelijke voordelen!

LEES MEER

DOCENTEN LIDMAATSCHAP

Je geeft les als docent bij een vak gerelateerde stylisten voltijd- of deeltijdopleiding.

Een lidmaatschap bij onze beroepsvereniging brengt je dan interessante voordelen!

LEES MEER

VRIEND VAN

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers maar ook niet zonder ‘vrienden’. Personen die BNS Crisp een warm hart toedragen. Wilt u onderdeel zijn van een enthousiaste vereniging, meer betekenen voor deze actieve beroepsgroep en de professionele stylist op de voet volgen? Word dan vriend van BNS Crisp voor € 75,= per jaar.

Lees meer over de wat wij je bieden in dit lidmaatschap!

LEES MEER

LEDEN DOOR LEDEN

Voor BNS Crisp leden geldt een mooie actie! Breng een nieuw lid aan en ontvang met terugwerkende kracht korting  op je lidmaatschap per elk nieuw ingebracht lid.

We kennen nu ook de PARTNERS DOOR LEDEN regeling. Ken jij bedrijven die graag met ons samenwerken en heel graag een partnerschap aangaan? Breng ze in contact met onsl

LEES MEER

Dit BNS Crisp jubileum magboek is opgebouwd uit interviews, columns, trendverhalen van diverse professionals uit het vak en favorieten van onze leden. Lees de artikelen, combineer en laat je inspireren.

Bekijk het digitale magbook door op de cover te klikken.

Maak kennis met de BNS Crisp merkpartners!