Keurmerkstylist

Een Keurmerkstylist behoort tot de top van de Nederlandse interieur- en vastgoedstylisten. Vastgoedstylisten of interieurstylisten met dit onafhankelijke keurmerk moeten aan strenge eisen voldoen. Dat betekent minimaal twee jaar werkervaring in interieurstyling of vastgoedstyling, actuele vakkennis en een deskundige werkwijze. Bij een Keurmerkstylist draait het om kwaliteit, creativiteit en professionaliteit.

Met het keurmerk is voor iedereen in een oogopslag duidelijk dat je tot de ware professionals behoort; een duidelijke manier om je te onderscheiden van andere vastgoed- of interieurstylisten.

De beroepsvereniging voor vastgoed- interieurstylisten BNS Crisp heeft het initiatief genomen het keurmerk in het leven te roepen. Een aantal stylisten en specialisten uit de interieur- en vastgoedbranche heeft het concept verder uitgewerkt. Dit is in 2012 het keurmerk voor zowel interieurstylist als vastgoedstylist geworden.

Het keurmerk is aan te vragen door alle vastgoed- en interieurstylisten uit de woonbranche, zelfstandig en in loondienst.  Wil je meer weten klik dan door naar de site van keurmerkstylist. 

Keurmerkstylist