Nieuwe leden- bijeenkomst

Tijdens de nieuwe ledenbijeenkomst vertellen we je graag over onze beroepsvereniging. Over het ontstaan van BNS Crisp, wat onze missie en visie is, waar we naar toe willen met de beroepsvereniging en wat we voor jullie als lid kunnen betekenen.

Uiteraard laten we jullie ook aan het woord. We horen graag waaraan jullie behoefte hebben binnen BNS Crisp en wat jullie zelf kunnen en willen bijdragen aan de vereniging. Willy van der Ende, één van de bureauleden, neemt dit gedeelte voor haar rekening.

Mocht je algemene vragen hebben over hoe je je portfolio samenstelt dan kun je hiervoor ook terecht bij de nieuwe ledenbijeenkomst. We laten zien hoe jij je portfolio kunt uploaden en wat onze eisen zijn voor de online portfolio’s. We bekijken ook gezamenlijk een aantal websites van de aanwezige nieuwe leden om eventuele verbeterpunten aan te wijzen zodat jij je totale professionele uitstraling kan verbeteren. Kirstin verzorgt dit deel van de bijeenkomst.

Wil jij je alvast aanmelden voor de volgende bijeenkomst? Mail dan met Willy.

Wil je liever een uitgebreider advies om volledig geïnformeerd aan de slag te kunnen? Vraag dan de portfolioanalyse aan voor €95,= (excl. btw). Dit is een persoonlijke afspraak met een deskundige in de Homebase van BNS Crisp in Nieuwegein. Het is belangrijk te weten dat je portfolio moet worden goedgekeurd voordat deze kan worden geplaatst op de website van BNS Crisp.

Lees hier meer over alle portfoliochecks.

800_bnsinspcont_muur-4_33187535595_o
800_bnsinspcont_muur-36_33030770572_o

Heb je een vraag?

Wellicht wordt deze beantwoord in onze FAQ.
Zo niet, stuur ons gerust een mail met je vraag.