BNScrisp - Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten

Wat is BNS Crisp?

BNS Crisp is de beroepsvereniging voor de Nederlandse interieurstylist en vastgoedstylist.

Wij hebben ruim 350 leden. BNS Crisp is opgericht in 2009 (toen nog onder de naam CRISP) en is dé professionele belangenbehartiger van stylisten in Nederland.

Lees meer over BNS Crisp.

Ben je een professioneel interieurstylist of vastgoedstylist en wil je lid worden?

Lees hier alles over de voordelen van het lidmaatschap van BNS Crisp.

Ben je op zoek naar een professioneel interieurstylist of vastgoedstylist? Onze stylisten kunnen gemakkelijk collectief ingezet worden voor grote landelijke acties zoals stylistendagen of kleuradviesdagen in winkels. Uiteraard kun je ook met een individuele stylist contact opnemen voor interieuradvies in de winkel of bij particuliere klanten thuis.

Hier vind je de portfolio's van de stylisten van BNS Crisp.

Hier vind je een overzicht van al onze leden.

Leden van BNS Crisp bezoeken Maison&Objet gratis!

Dit gave trendplein heb je gemist als je er niet bij was in september 2017. Zorg dat je er nu wel bij bent. In het ledendeel lees je alles over jouw gratis entreekaart. Of bezoek de site van Maison&Objet.

Ana Fernandez

"Met dank aan BNS Crisp heb ik veel collega’s, leveranciers en potentiële opdrachtgevers gevonden. Besprekingen met andere stylisten over onderwerpen welke voor ons samen belangrijk zijn brengen me regelmatig op nieuwe ideeën."

- Ana Fernandez
Iris van Asselt

"Ben je op zoek naar aansluiting met vakgenoten, mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen, een leuke club mensen en heel veel informatie en inspiratie op het gebied van interieur? Dan is BNS Crisp de plek!"

- Iris van Asselt
Joyce Vos- van der Steen

"Ik ben slechts 1 week lid en wordt nu al overspoeld door inspiratie en netwerkinfo! BNS Crips registratie is nu al een toegevoegde waarde voor ons bedrijf!"

- Joyce Vos- van der Steen

Belgische stylisten

Werk je als stylist in België en heb je interesse in een lidmaatschap van BNS Crisp?

Stuur dan een mail aan Jelena voor meer informatie.