Onze homebase

De koffie of thee staat er klaar!

In De Woonindustrie in Nieuwegein kun je onze ''Homebase'' vinden, een plek waar we werken en vergaderen, maar waar we ook regelmatig onze leden en partners ontvangen voor overleg of inspirerende sessies en bijeenkomsten.

Ben je volledig lid dan mag je ook onbeperkt en geheel kosteloos gebruik maken van deze ruimte. Maak je gebruik van één van de andere lidmaatschappen dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding. Informeer naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden door te mailen met lotte@bnscrisp.nl.

natanja-grun-X2s8GhnQmds-unsplash koffie

Aan het woord

Leden van BNS Crisp

Iris van Asselt

Volledig lid
"Ben je op zoek naar aansluiting met vakgenoten, mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen, een leuke club mensen en heel veel informatie en inspiratie op het gebied van interieur? Dan is BNS Crisp de plek!"

Barbara Loves

Volledig lid
I love my job! Ik ben vastgoedstylist, kleuradviseur en freelance makelaar. Iedere dag geniet ik van de verscheidenheid aan opdrachten en het samenwerken met klanten. Ik ben altijd op zoek naar verdieping en inspiratie. Dit vind ik bij BNS Crisp door het netwerken met andere professionals, bedrijfsbezoeken en andere evenementen.

Petra Barelds

Volledig lid
BNS Crisp geeft mij kansen en opent deuren. Het contact met collega stylisten is een bron van creativiteit en inspiratie. Door het delen van kennis en ervaringen voel ik een sterke verbondenheid met elkaar. Want je hebt met elkaar één doel: de wereld een beetje mooier maken!