Bestuur

 

Het bestuur is belast met het besturen van de vereniging. Concreet betekent dat dat het bestuur de visie bepaalt en de grote lijnen uitzet. Zij is verantwoordelijk voor het financieel beleid, zorgt voor de externe contacten en stuurt het bureau, de ambassadeurs, de werkgroepen en vrijwilligers aan.

De bestuursleden zetten hun netwerk, kennis en expertise in om, samen met de leden, het vak styling op een hoger niveau te brengen, professionalisering van de beroepsgroep tot stand te brengen en de belangen van de stylisten te behartigen.

Het bestuur vergadert op regelmatige basis en één keer per jaar is de Algemene Leden Vergadering. De bestuursleden staan altijd open voor ideeën, initiatieven en contacten van haar leden, partners en consumenten die het vak van stylist verder doen professionaliseren.

Nieuwegein, 15 oktober 2019 - BNS Crisp

Carin Frijters

Voorzitter
Carin is sinds juni 2018 voorzitter van BNS Crisp. Interieurstyling en -ontwerp zijn nog steeds een onderbelichte vakgebieden. Het voelt voor Carin als een uitdaging om op meer structurele basis verder te bouwen aan BNS Crisp. Zij verwacht hier met haar brede achtergrond, haar uitgebreide netwerk en commerciële ervaring in de huidige fase van BNS Crisp een goede bijdrage aan te kunnen leveren. Als eerste lichting van de deeltijd interieurstyling opleiding aan Stylingacademie Artemis Rotterdam is Carin ruim 9 jaar geleden lid geworden van stylistenvereniging Crisp. Ondernemen zit haar in het bloed; ze is oprichter van CF retail en RetailTheater, auteur van de boeken ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische vervolg ‘RetailTheater’. Samen met ondernemers werkt zij voornamelijk mee aan het mooier maken van consumentenomgevingen zoals winkels en winkelgebieden.
Nieuwegein, 15 oktober 2019 - BNS Crisp

Yvonne van der Schot

Penningmeester
Yvonne is sinds september 2019 penningmeester van BNS Crisp. Zij voert deze werkzaamheden AD-interim uit en wordt bij de eerstvolgende ALV voorgedragen als nieuwe penningmeester. Yvonne is belast met financiële administratie van de vereniging, alsmede het maken van de begroting. De rol als penningmeester bij BNS Crisp past haar als een huis doordat zij het financiële en haar creativiteit kan combineren. Yvonne werkt naast haar bestuursfunctie vanaf 2014 als interieur- & vastgoedstylist. Hiervoor heeft ze ruim 22 jaar als adviseur & projectmedewerker in de financiële sector bij ABN AMRO gewerkt . In deze functies was zij zowel cijfermatig als proces en beleidsbepalend bezig. Deze kennis en ervaring kan zij goed gebruiken in de functie van penningmeester.
Lotte Nijkamp-IMG_6116

Lotte Nijkamp

Secretaris
Lotte Nijkamp is vanaf 2019 lid van BNS Crisp en maakt sinds september 2022 deel uit van het bestuur. In eerste instantie als secretaris (a.i.). Tijdens de ALV van april 2023 is Lotte officieel verkozen tot secretaris voor een periode van drie jaar. Lotte is onder andere verantwoordelijk voor de (online) communicatie, het coördineren van de regiotafels en het realiseren van het BNS Crisp-platform. Daarnaast heeft zij een rol in de transitie van de vereniging, zodat deze relevant is en blijft voor haar leden en partnerbedrijven. Lotte komt oorspronkelijk uit het communicatievak en heeft zo’n 8 jaar geleden haar blik verruimt en is na de opleiding aan Academie Artemis gestart als zelfstandig interieurontwerper. Waarbij ze met haar bedrijf Woanderlust voornamelijk particulieren helpt om van hun huis echt een thuis te maken.

Het bestuur