Docent basis lidmaatschap

Je kunt als docent basis lid worden van BNS Crisp als je voldoet aan onderstaande voorwaarde. Je geeft wekelijks les aan een geaccrediteerde interieurstyling (particulier of zakelijk), groenstyling of vastgoedstyling opleiding.

Het docenten lidmaatschap kost € 275,- (excl. btw) per jaar. Het docenten lidmaatschap is persoonsgebonden. Bij drie docenten of meer van één opleiding kost het lidmaatschap voor de volgende docenten € 250,- (excl. btw) per persoon per jaar.

800_bnsinspcont_muur-196_33187520265_o
142205_crisp_0291_32372698163_o
stephanie-harvey-T0inbt7nRME-unsplash

Voordelen van het docent lidmaatschap

 • De mogelijkheid om je te verbinden aan ons netwerk van ruim 325 stylisten.
 • Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied interieurstyling in de meest brede zin van het woord.
 • Korting op lezingen, beurzen, vakbladen, cursussen, webinars, trainingen en workshops.
 • Ledenkorting op de toegang van events (fysiek en digitaal).
 • Overleg over praktijk projecten (klankborden).
 • Ontvangen van de digitale BNS Crisp nieuwsbrief en de digitale BNS Crisp agenda.
 • Deelname aan de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.
 • Toegang tot formele documenten (notulen ALV, jaarcijfers, algemene voorwaarden, privacyverklaring, enz.).
 • Een trainingsruimte in Nieuwegein die je kunt huren tegen een gereduceerd BNS Crisp leden tarief.
 • Volledig gebruik van verschillende bibliotheken (onder andere; de kennisbibliotheek en must see bibliotheek) achter de login.

NIEUW ALS UPGRADE VAN JE DOCENT BASIS LIDMAATSCHAP SINDS APRIL 2021

 • Als docent basis lid heb je toegang tot TWEE bibliotheken.
 • De must see bibliotheek bevat informatie over thema’s zoals architectuur, steden, merken, series en docu’s, video’s, online talks en ook virtuele tours.
 • De ondernemerschap bibliotheek gaat over vraagstukken op het gebied van ondernemen, methodieken en werkwijzen m.b.t. offertes, facturen of leveringsvoorwaarden.
 • De kennisbibliotheek bevat branche gerelateerde informatie en downloads ter ondersteuning, denk hierbij aan schaalmeubilair, blogs en aanbiedingen uit de branche.

OPTIE
Wil je als docent ook gebruik maken van de derde inspirerende trendbibliotheek kies dan voor het volledig BNS Crisp lidmaatschap! De trendbibliotheek heeft nog meer diepgang en veel aanbiedingen. Denk daarbij aan trendreports over kleur, interieur, mode en levend groen. Plus links naar replays van webinars.
Het volledig lidmaatschap kost € 345,- excl. btw per jaar.

Meld je nu aan als docent lid van BNS Crisp!

Aan het woord

Leden van BNS Crisp

Iris van Asselt

Volledig lid
"Ben je op zoek naar aansluiting met vakgenoten, mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen, een leuke club mensen en heel veel informatie en inspiratie op het gebied van interieur? Dan is BNS Crisp de plek!"

Barbara Loves

Volledig lid
I love my job! Ik ben vastgoedstylist, kleuradviseur en freelance makelaar. Iedere dag geniet ik van de verscheidenheid aan opdrachten en het samenwerken met klanten. Ik ben altijd op zoek naar verdieping en inspiratie. Dit vind ik bij BNS Crisp door het netwerken met andere professionals, bedrijfsbezoeken en andere evenementen.

Petra Barelds

Volledig lid
BNS Crisp geeft mij kansen en opent deuren. Het contact met collega stylisten is een bron van creativiteit en inspiratie. Door het delen van kennis en ervaringen voel ik een sterke verbondenheid met elkaar. Want je hebt met elkaar één doel: de wereld een beetje mooier maken!

Portfoliochecks

Als BNS Crisp lid kun je gebruik maken van onze
portfolio analyse of informatie bijeenkomst.