De vereniging

Om als beroepsvereniging voor interieurstylisten, op zowel de zakelijke als de particuliere markt, vastgoedstylisten en groenstylisten efficiënt te kunnen functioneren heeft BNS Crisp een heldere structuur en taakverdeling.

Er is een bestuur, een bureau voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden en er zijn ambassadeurs, plus werkgroepen die zich bezighouden met specifieke doelen en activiteiten. Onze vrijwilligers vervullen op verschillende terreinen een cruciale rol. Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, ook bij BNS Crisp zijn ze onmisbaar.

jason-briscoe-332508-unsplash-1-min.jpg
stephen-di-donato-119071-unsplash-min.jpg

BESTUUR

Het bestuur is belast met het besturen van de vereniging. Concreet betekent dat dat het bestuur de visie bepaalt en de grote lijnen uitzet. Zij is verantwoordelijk voor het financieel beleid, zorgt voor externe contacten en stuurt het bureau, de ambassadeurs, de werkgroepen en vrijwilligers aan.

LEES MEER

BUREAU

Het bureau is de spil van de vereniging en bestaat uit een divers creatief team
dat ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Stylisten kunnen bij hen terecht met vragen, suggesties en ideeën.

LEES MEER

DOMEINEN

BNS Crisp kent vier domeinen: interieurstyling particulier en interieurstyling zakelijk, vastgoedstyling en groenstyling. Binnen deze vier domeinen worden interessante activiteiten georganiseerd.

LEES MEER

AMBASSADEURS

Onze ambassadeurs zijn niet de eerste de beste. Zij hebben hun sporen verdiend in het vak en bieden BNS Crisp een helpende hand bij het verder professionaliseren van het stylingvak en het programma-aanbod voor de leden. De keuze voor het wisselen van professionals als ambassadeur komt dit aanbod ten goede.

LEES MEER

REGIOTAFELS

In bijna elke provincie kunnen onze stylisten bij collega's aanschuiven om te brainstormen, te netwerken en van gedachten te wisselen. Laat je inspireren door je collega stylisten of deel ervaringen met elkaar. 

LEES MEER

WERKGROEPEN

BNS Crisp werkt regelmatig met werkgroepen die zich bezighouden met specifieke thema’s en activiteiten. Dit zijn altijd leden die op vrijwillige basis zitting nemen in een werkgroep en op deze manier heel betrokken zijn bij BNS Crisp.

LEES MEER

VRIJWILLIGERS

BNS Crisp is een vereniging. Zonder vrijwilligers kan een vereniging
niet bestaan.Vrijwilliger zijn werkt in je voordeel. Je raakt betrokken, leert van elkaar en kan je netwerk verder uitbreiden. 

LEES MEER

OFFICIËLE STUKKEN

Bij de oprichting van een vereniging vormen o.a. de statuten het belangrijkste stuk. De statuten zijn als het ware de grondwet van de vereniging. Maar je kan hier ook onze jaarverslagen bekijken en het huishoudelijke reglement.

LEES MEER

Blauwe Gids

Voor onze leden is er de Blauwe Gids, een bedrijvengids met daarin onze partners en hun aanbod voor jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Geen lid van BNS Crisp maar wil je wel op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en ontvang onze updates via de mail.