De nieuwe domeinen van BNS Crisp

Om breder te kunnen gaan inzetten in het stylingvak en om te kunnen groeien en ons te kunnen ontwikkelen als beroepsvereniging zijn in het begin van 2019 nieuwe domeinen aan BNS Crisp toegevoegd.

Nieuwe domeinen, waar moeten wij dan aan denken? Naast interieur- en vastgoedstyling zijn de domeinen ‘zakelijk’ (met de subdomeinen: retail-/event-/horeca-/kantoor-/ zorgstyling) en ‘groen’ (groenstyling) toegevoegd. Ook potentiële leden die werkzaam zijn in deze vakgebieden zijn vanaf nu van harte welkom om zich aan te sluiten bij BNS Crisp. Voor deze nieuwe domeinen is het team uitgebreid met ambassadeurs uit deze deelvakgebieden. Zij gaan ieder een inspirerend programma toevoegen, gericht op het specifieke domein, aan het bestaande BNS Crisp aanbod.

Bovenstaande is van belang voor een professionele en inspirerende programmering richting de leden, zodat zij hun vak professioneel kunnen uitoefenen.
Wij zetten in op groei en het professioneel bedienen van onze huidige en toekomstige leden.

Karin Vollering, ambassadeur groenstyling

“Ik vind het erg leuk om mensen te enthousiasmeren, te helpen en te adviseren op mijn vakgebied ‘wonen met groen’.”

Met een groene achtergrond als opgeleid bloemiste bij Huis Ter Lande, heeft Karin 16 jaar retailervaring opgedaan in het runnen van tuincentrum Vollering en later Europatuin en Life & Garden in Delfgauw. Hier heeft haar ondernemerschap zich ontwikkeld en werd haar passie voor ‘wonen en leven met groen’ steeds duidelijker.

Aansluitend heeft Karin, als productmanager bij Edelman lifestyle in Reeuwijk, haar commerciële talenten verder ontwikkeld. Karin reisde onder andere naar diverse Europese fabrikanten om collecties uit te werken. Collecties van deze fabrikanten verkoopt ze nu zelf in haar stadswinkel Groene Vingers in Delft. Ze heeft een paar jaar geleden het roer volledig omgegooid en leeft nu ‘haar droom’, een eigen groene stadswinkel in Delft. Groene Vingers is een belevingswereld die wil inspireren, verwonderen en verrassen.

Wil je met Karin in contact komen? Stuur dan een mail aan karin@bnscrisp.nl.

Jelena Brillenburg Wurth, ambassadeur interieurstyling particulier

“Vloeken met kleuren bestaat niet, mijn uitdaging is om met kleine middelen een grote impact te creëren. Nooit voorzichtig, altijd goed.”

Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Al zo’n 15 jaar richt zij vanuit Ruim Interieuradvies woningen in. Ze geeft trendlezingen, is docent bij NIA Academie, neemt examens interieurstyling af en is verbonden aan Histor als kleurspecialist. Voor Histor houdt ze zich ook bezig met de visuele uitstraling van de sociale media. Daarnaast is ze al 9 jaar verbonden aan BNS Crisp en zal ze zich dit jaar o.a. richten op de communicatie voor BNS Crisp en het ambassadeurschap voor het domein interieurstyling particulier.

Wil je met Jelena in contact komen? Stuur dan een mail aan jelena@bnscrisp.nl.

Marleen van Leest, ambassadeur vastgoedstyling

"Het is mijn missie om optimale woningpresentatie voor de verkoop nog beter op de kaart te zetten in Nederland!"

Marleen is de oprichter van Studio Staging. Zij is een expert in woningpresentaties en heeft al vele woningverkopers begeleid bij het tot stand brengen van een optimale woningpresentatie door middel van o.a. vastgoedstyling en vastgoedfotografie. Met een eigen strategie heeft zij de afgelopen jaren bewezen makelaars en andere tussenpersonen consequent te kunnen ondersteunen en een meerwaarde te kunnen bieden zowel in een kopersmarkt als in een verkopersmarkt.

Wil je met Marleen in contact komen? Stuur dan een mail aan marleen@bnscrisp.nl.

Christel Benning, ambassadeur interieurstyling zakelijk

Haar motto is: “The eye has to travel” (Diana Vreeland).

Christel heeft een eigen bedrijf CBStyling en is mode- en prognosestylist. Zij houdt zich bezig met prognosestyling voor vakbladen, conceptontwikkeling voor merken en labels, fotostyling voor commerciële en redactionele opdrachtgevers en stylingadvies voor opdrachtgevers in de zakelijke markt. Ze verzorgt als stylist ook gastcolleges voor mbo en hbo onderwijs. Als freelance docent bij Artemis geeft ze les aan de bachelor- en deeltijdopleiding in de vakken materiaal- en kleurstyling, trendwatching en praktijkoriëntatie. Als ambassadeur voor BNS Crisp gaat Christel het vak van stylist als professional in de zakelijke markt verder op de kaart zetten.

Wil je met Christel in contact komen? Stuur dan een mail aan christel@bnscrisp.nl.