Wat kan een vastgoedstylist voor jou betekenen?

Bij de verkoop van een woning draait alles om beleving. De eerste indruk krijgen kopers meestal via Funda. Met ruim 43 miljoen online bezoekers, is Funda een van de drukst bezochte huizensites van Nederland.

Maar hoe zorg je ervoor dat je hier opvalt en er letterlijk positief uitspringt? Je krijgt immers geen tweede kans om een eerste indruk achter te laten. Door de inzet van een professioneel vastgoedstylist haal je al snel de juiste ervaring in huis, vergroot je jouw kans op succes en op de beste verkoopprijs.

Een vastgoedstylist analyseert alle binnen- en buitenruimtes van een huis op afwerking en inrichting, weet de pluspunten eenvoudig te benadrukken en zorgt voor een optimale woningpresentatie die de potentiële koper gaat verleiden tot kopen.

Zonder ingrijpende verbouwing en grote budgetten, maar door slim gebruik te maken van indeling, functie, licht, kleur, materiaal en de juiste accessoires wordt een toegankelijke sfeer gecreëerd waar een brede kopers doelgroep zichzelf in ziet wonen. Ervaring leert dat een kleine investering van bijvoorbeeld € 500,- vaak meer effect heeft dan een verlaging van de verkoopprijs met bijvoorbeeld € 5.000,-.

Sta je op het punt om je huis te gaan verkopen? Wil je de kansen voor de verkoop van jouw huis vergroten? Kijk dan hier voor een professioneel vastgoedstylist bij jou in de regio. Er is altijd wel een professionele vastgoedstylist bij jou in de buurt.

lucija-ros-HGJnU_IGyKU-unsplash

Op zoek naar een vastgoedstylist?