Wat kan een groenstylist voor jou betekenen?

Je huis volzetten met planten is een trend geworden en dat is niet vreemd. De mens is immers van oorsprong gewend om in de natuur te wonen en leven. Door de vergaande wereldwijde verstedelijking is er echter steeds minder groen. De behoefte naar groen blijft en wordt mogelijk zelfs alleen maar groter.

De natuur naar je leefomgeving brengen heeft een groot effect op je mentale, emotionele en fysieke gezondheid. De aanwezigheid van planten zorgt voor een lagere bloeddruk, verhoogt de productiviteit, zorgt voor een positiever humeur en verbetert al snel de prestaties. Daarnaast hebben planten vaak ook nog eens een luchtzuiverende werking. Sterker nog: de aanwezigheid van levend groen dempt al snel onze stress en zorgt dus voor een gezonde leefomgeving.

Een groenstylist weet als geen ander de juiste plant- en potcombinaties te maken, weet in te springen op de actuele trends én kan die naadloos laten aansluiten op een bepaalde stijlvoorkeur van een klant. Hij of zij houdt rekening met de natuurlijke lichtinval in een ruimte en, niet te vergeten, met de groene vingers en de tijd die de bewoner beschikbaar heeft om lang te genieten van deze groene omgeving.

Spreekt een groenere leefomgeving jou aan? Klik dan hier voor een groenstylist bij jou in de buurt. Er is er altijd wel een professionele groenstylist bij jou in de buurt.

 

trendcollectie_herfst_2020_varens_

En wat betekent onze ambassadeur groenstyling voor onze leden?

Interieurstylist particuliere markt

Ben je op zoek naar een stylist voor jouw interieur?