Wat is BNS Crisp?

BNS Crisp is dé beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten en voor consumenten en zakelijke klanten hét online portal voor het vinden van de juiste interieurprofessional.

De veranderende maatschappij en de toenemende behoefte van consumenten en bedrijven op het gebied van interieurstyling, in de meest brede zin van het woord, vraagt om een aanpassing in de dienstverlening. De grenzen tussen wonen, werken en leven vervagen en de behoefte aan bijvoorbeeld ‘groen’ is in iedere leef- en werkomgeving alleen maar toegenomen.

BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen/workshops volgen en lezingen bijwonen om die kennis te vergroten.

Zij willen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp draagt daaraan bij en zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ervaren stylisten.

Kortom, het is tijd om de focus te verleggen en ervoor te zorgen dat jullie, de bezoekers van deze site, eenvoudig de juiste interieurprofessional kunnen vinden in je eigen regio. Een interieurprofessional die beschikt over creatief talent en up to date kennis op interieurvlak.

800_bnsinspcont_muur-21_33145584926_o
DSC09874-22

Tijdlijn 10 jaar BNS Crisp

Dit BNS Crisp jubileum magboek is opgebouwd uit interviews, columns, trendverhalen van diverse professionals uit het vak en favorieten van onze leden. Lees de artikelen, combineer en laat je inspireren.

Bekijk het digitale magbook door op de cover te klikken.

Maak kennis met de BNS Crisp merkpartners!