WOONEVENT De Woonindustrie | 12 september

Tijdens de DWI Najaarsvakdagen, op zondag 12 september, organiseren we weer ons Woonevent speciaal voor jou als consument. Gewoon omdat het weer kan en mag.

Tijdens de DWI Najaarsvakdagen, op zondag 12 september, organiseert DWI weer een Woonevent speciaal voor jou als consument. Gewoon omdat het weer kan en mag.

Vol enthousiasme zijn zij begonnen met de organisatie van het Woonevent, ze zorgen voor een mooi programma vol inspiratie. Ontdek daarnaast de nieuwste trends, kleuren, interieurcollecties, verrassende wooncombinaties en eyecatchers bij een van onze makers, ze adviseren je graag.

Aanmelden kan via de website van de woonindustrie

PROGRAMMA WOONEVENT

10.30 uur            Inspiratieroute

DWI heeft met veel plezier drie verschillende inspiratieroutes voor jou als consument samengesteld. Onder leiding van een professioneel stylist nemen we je mee langs diverse showrooms. We vertellen je meer over de trends en de kleuren die in de diverse collecties terug te zien zijn. We inspireren je graag! We starten in het Atelier om 10.30 uur, 13.30 uur en om 15.45 uur, vooraf aanmelden is niet nodig.

11.30 uur            Presentatie Theo-Bert Pot, ‘Trends & Kleur in het interieur’

Theo-Bert Pot is interieurontwerper en stylist, bekend van het tv programma “BinnensteBuiten” en zijn Instagram account @theobert_pot. Hij staat bekend om zijn kleurgebruik, de nieuwste trends en zoekt altijd naar onverwachte combinaties en persoonlijkheid in het interieur. Theo-Bert is een echte verzamelaar van mooie spullen in huis, niet voor niets dat zijn naam “The Nice Stuff Collector” is. Theo geeft een presentatie over trends & kleurgebruik in je interieur.

13.30 uur            Inspiratieroute

14.15 uur            Presentatie Theo-Bert Pot, ‘Trends & Kleur in het interieur’

15.45 uur            Inspiratieroute

Interieuradvies
Niets fijner dan je interieurplannen te bespreken met één van de professionele stylistes van BNS Crisp. Gedurende de dag zijn er sessies beschikbaar. Voor een advies van 20 minuten, betaal je € 15,- (contant af te rekenen). Vergeet niet om foto’s en tekeningen mee te nemen! Aanmelden voor een sessie verloopt via de aanmelding voor het Woonevent.

Klik hier om de profielen van de deelnemende BNS Crisp stylisten te bekijken.

NIA EXPERIENCE DAY
Oriënteer jij je op een interieuropleiding en wil je kennismaken met het mooie, creatieve interieurvak? Maak kennis met de NIA. Je krijgt informatie over wat je allemaal leert en wat je ermee kunt. Daarnaast ga je zelf aan de slag en maak je kennis met de mensen achter de NIA. Je kunt je aanmelden voor de ochtend 10.00-13.00u of voor de middag 13.00 – 16.00 uur. Aanmelden  verloopt via de aanmelding voor het Woonevent, zie button onderaan. Facebook-square Instagram Twitter Linkedin

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Slaapkamer is koudste ruimte in huis

Het blijft een discussiepunt in vele huishoudens; de temperatuur in huis. Is het te koud of is het te warm? Waar de ene Nederlander comfortabel is met 22 graden, is het voor de ander bij 19 graden al warm genoeg. Maar over slapen zijn we het aardig eens. Slapen doen we het liefst in de kou.

decolegno

‘Warme houtsoorten zoals notenhout, blijven populair’

Dit jaar was EuroCucina weer onderdeel van de Salone del Mobile in Milaan. 16.000 m2 met keukendesign van vooraanstaande bedrijven die laten zien dat de keuken niet langer puur een functionele ruimte is, maar hét knooppunt van een gezellig, geruststellend en gastvrij huis. Dat meldt DecoLegno in een blog over de beurs in Milaan.