Verander elk meubelstuk in draadloze oplaadplek

De behoefte aan gemakkelijke toegang tot stroom en verbonden blijven is groter dan ooit. Om in deze behoefte te voorzien, wordt draadloos opladen steeds vaker geïntegreerd in meubilair. Zowel op kantoor als thuis. Zens, een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën, wil iedereen het gemak, de voordelen en de vrijheid van geïntegreerde oplaadpunten laten ervaren.

Verander elk meubelstuk in draadloze oplaadplek

De behoefte aan gemakkelijke toegang tot stroom en verbonden blijven is groter dan ooit. Om in deze behoefte te voorzien, wordt draadloos opladen steeds vaker geïntegreerd in meubilair. Zowel op kantoor als thuis. Zens, een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën, wil iedereen het gemak, de voordelen en de vrijheid van geïntegreerde oplaadpunten laten ervaren. Om die reden introduceert Zens twee nieuwe opladers voor elektronische apparaten met Qi-ondersteuning: de Zens Built-in wireless charger 10W output en de Zens Built-in wireless charger 15W output. Door hun innovatieve ontwerp kunnen de opladers worden beschouwd als de dunste integreerbare draadloze opladers tot nu toe. Bovendien sluiten ze naadloos aan op het interieur. Geniet van de vrijheid van geïntegreerd draadloos opladen zonder rommelige kabels. De opladers zijn momenteel als pre-order te bestellen en de eerste bestellingen worden naar verwachting vanaf 20 mei 2021 geleverd.Met de integreerbare draadloze opladers van Zens kan als het ware elk meubelstuk bijna moeiteloos worden omgetoverd tot een draadloze oplaadplek. Maak de oplader onderdeel van een nachtkastje, de keuken, of een bureau in een (thuis)kantoor. De meeste geïntegreerde oplaadoplossingen zijn relatief dik en vereisen voor de installatie grote gaten in het meubeloppervlak. De integreerbare draadloze opladers van Zens zijn daarentegen slechts vijf millimeter dun en vereisen enkel een klein gaatje van 8 millimeter voor een perfecte en naadloze installatie met minimale veranderingen aan het meubilair. Beide draadloze opladers worden geleverd met een garantieperiode van drie jaar.

Meer informatie:
Zens
www.makezens.com

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Kleurrijke samenwerking tussen IKEA en Raw Color

De rol van kleur in het dagelijkse leven is bijna onbeschrijfelijk – zo belangrijk is het. Vooral in het interieur. Van vreugde tot rust; kies de juiste kleur en je bent al een grote stap verder bij de gewenste sfeer in je interieur. Echter, velen twijfelen om sprankelende tinten te gebruiken. In plaats daarvan wordt vaak gekozen voor neutrale kleuren. Om dit te veranderen hebben IKEA en Raw Color de handen ineengeslagen: maak kennis met de nieuwe TESAMMANS collectie, beschikbaar vanaf april 2024.