Steeds meer grote moderetailers verkopen woonaccessoires, zo ook ZARA.

Zij gingen recent een cola aan met modemerk Kassl. Kijk je mee?

Steeds meer grote moderetailers verkopen woonaccessoires, zo ook ZARA.

Zij gingen recent een collab aan met modemerk Kassl. Kijk je mee?

Katoenen tapijt Kassl editions ZARA Home

Katoenen tapijt met een geometrisch design. Het tapijt kan met de andere tapijten uit de Kassl Editions ZARA Home collectie worden gecombineerd waarbij verschillende designs kunnen.

MATERIALEN, VERZORGING EN OORSPRONG

MATERIALEN

We werken met traceerbaarheidsprogramma’s die ons helpen aan de normen te voldoen die wij aan onze producten stellen op het gebied van veiligheid, gezondheid en kwaliteit. 

De Green to Wear 2.0-norm heeft als doel de impact die de textielproductie op het milieu heeft te minimaliseren. We hebben The Inditex List opgesteld die ons helpt om niet alleen zuivere productieprocessen te waarborgen, maar ook om veilige kleding te produceren die geen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. 

BUITENKANT

100% katoen

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Groeiende interesse in kunstbloemen

Kunstbloemen genieten een toenemende belangstelling van de consument. De meest populaire soorten kunstbloemen en kunstplanten zijn de roos, magnolia, pioenroos en berenklauw. Qua kleuren zijn roze en wit favoriet.

‘Met Gira creëer je comfort in huis’

Wat dertig jaar lang een kantoorpand is geweest is nu een moderne, luxe familiewoning. Eenvoudig was deze transformatie alleen zeker niet. De bewoners van het monumentale herenhuis stonden voor een gigantische uitdaging. Dat meldt Gira in een persbericht.