Smart verlichting steeds populairder

Verlichting die via een app aangestuurd kan worden wint steeds meer terrein. Zo worden Philips HUE spotjes steeds populairder.

Smart verlichting steeds populairder

Verlichting die via een app aangestuurd kan worden wint steeds meer terrein. Zo worden Philips HUE spotjes steeds populairder. Dit is LED verlichting met een smart technologie. Het voordeel van LED verlichting is dat het energiezuinig is en dat je de lampen in de meeste gevallen ook kan dimmen. Nu geeft Philips hier met de HUE lampen een hele nieuwe dimensie aan.

Philips HUE white ambiance
De goedkoopste variant van de Philips HUE leds spots zijn de white ambiance spots. Door middel van een app op een mobiel apparaat kun je deze spotjes bedienen. Zo kun je de kleur instellen van tinten warm wit tot koelwit licht. Ook is het licht te dimmen via een app, zo kun je bijvoorbeeld overdag een helder licht aanzetten en ’s avonds een subtieler er sfeervoller licht.

Philips HUE color
De Philips HUE color lijn gaat nog echt een stap verder, naast verschillende wit tinten kunnen deze LED spots 16 miljoen soorten kleuren weergeven. En dat is allemaal met een app in te stellen. Wil je het nog gekker maken? Dan download je nog een app om de lampen op je Spotify muziek af te stemmen. Zo heb je gelijk een disco in huis! Maar gewoon een subtiele andere kleur kan natuurlijk ook.

Verschillende armaturen
Via de meeste winkels zijn Philips HUE spots alleen los als spot te bestellen. Bij Ledinbouwspotsleds kun je Philips HUE ook met een armatuur er bij kopen. Dit is mogelijk in de kleuren wit, zwart en nikkel.

Philips HUE spots installeren
De Philips HUE spots installeer je hetzelfde als een “normale” ledinbouwspot zonder trafo. Om het aansluiten eenvoudiger te maken, raden we aan om gebruik te maken van Wago Lasklemmen. Zo verbind je eenvoudig de stroomkabel met je nieuwe Hue spots.

Meer informatie:
Ledinbouwspotleds
www.ledinbouwspotsleds.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Intensiveer de sfeer van een ruimte met geur

De slaapkamer is de plek om na een lange dag tot rust te komen en ‘s ochtends uitgerust op te staan. Voor deze momenten introduceert Swiss Sense ‘Moments’: een eigen geurencollectie, speciaal voor de slaapkamer.

Jan Agelink ziet vier woontrends

Consument wil in de nasleep van de pandemie graag wegdromen. We fantaseren over een betere wereld met meer circulair gebruik en duurzame materialen.