Samenwerking Van Gogh Museum x Muurmeesters

Een Vincent aan jouw muur

BNS Crisp partner Muurmeesters gaat een unieke samenwerking aan met het internationaal vermaarde Van Gogh Museum, Amsterdam. Wereldberoemde schilderijen van Vincent van Gogh behoren daarmee tot de officiële Muurmeesters collectie.

VINCENT VAN GOGH

Wie kent hem niet, die meesterlijke postimpressionist uit de 2e helft van de 19e eeuw. Het levensverhaal van Vincent is net zo kleurrijk en indrukwekkend als zijn schilderijen. Van Goghs invloed op het expressionisme,

het fauvisme en de vroege abstractie was enorm, net als op de moderne twintigste-eeuwse kunst.

Wij bij Muurmeesters zijn daarom ook heel trots op deze officiële samenwerking met het Van Gogh Museum, dat geheel gewijd is aan Vincent van Gogh en zijn tijdgenoten. Zo hebben wij toegang tot de best mogelijke bestanden en kunnen we gegarandeerd de hoogste kwaliteit bieden. Ook biedt het de mogelijkheid tot Muurmeesters met een extra grote maatvoering. Zo is het Zelfportret met strohoed b.v. verkrijgbaar in een maat van 4oox500 (bxh).

Muurmeesters heeft voor jullie alvast een prachtige selectie gemaakt en in overleg zijn andere werken van Vincent van Gogh van de museum collectie op aanvraag aan te leveren.

Extra waardevol: met een aankoop van een Van Gogh Muurmeester uit deze collectie ondersteun je het werk van het Van Gogh Museum, vangoghmuseum.nl

VAN GOGH OP FLUWEEL

Muurmeesters biedt uitvoeringen in zacht fluweel omrand met prachtige lijsten, een combinatie die de kleurrijke schilderijen van Vincent van Gogh een extra warme en krachtige uitstraling geeft. Houd ook onze social media kanalen in de gaten, want binnenkort zijn er hele interessante acties rondom Vincent van Gogh te vinden. Kies HIER jouw favoriete Van Gogh en wie weet heb jij binnenkort ook een echte Vincent Muurmeester aan jouw muur.

Over Muurmeesters

Muurmeesters is in 2015 opgericht door Sylvia Kieft in Haarlem. Met Frans Hals uit haar geboorteplaats voorop, was Sylvia altijd al onder de indruk van de schilderkunst van Hollandse oude Meesters. Een levensgrote print van Hendrik Voogd die ze tegen kwam bracht haar ertoe om een eigen bedrijf te beginnen. De uitstekende contacten van Sylvia in de printwereld en uitgebreide ervaring in vormgeving en fotografie maken dat Muurmeesters hoog kwalitatieve reproducties realiseert en zo een echte Hollandse Meester bereikbaar is geworden voor een breed publiek. Sylvia Kieft biedt met Muurmeesters een 100% Hollands hoogwaardig product van Hollandse bodem. Muurmeesters zijn geschikt voor ieder formaat muur en elk budget en worden geleverd in alle landen.

Over het Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam beheert met ruim 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en meer dan 700 brieven de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld. De vaste collectie neemt de bezoeker mee op reis door zijn leven en toont de ideeën en ambities achter zijn kunst. Het museum trekt jaarlijks ruim 2 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld. Van Gogh Museum Enterprises BV (VGME) ontwikkelt onder de merknaam ‘Van Gogh Museum Amsterdam’ uiteenlopende producten en diensten, geïnspireerd op het leven en werk van Vincent Van Gogh. Het is onze missie om een divers publiek te inspireren met het leven en werk van Vincent van Gogh en zijn tijd.

Daarom vertellen ook de producten in de online shop en de samenwerking met partners het verhaal van Van Gogh. Alle producten en diensten worden ontwikkeld met het erfgoed van Vincent van Gogh in gedachten en het gegenereerde inkomen draagt bij aan de ondersteuning van de activiteiten van het Van Gogh Museum.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen