Meer kijkers en meer biedingen, styling helpt!

Woningen lijken groter. Oneffenheden vallen minder op. Potentiële kopers voelen zich er meteen thuis. Het gevolg: meer kijkers, minder onderhandelen en een hogere verkoopprijs. Twee vastgoedstylisten over hun vak. ‘Het draait allemaal om beleving.’

Vastgoedstyling maakt het verschil. Daarvan is stylist Barbara Loves van Focus at Home overtuigd.
Een voorbeeld ter illustratie. “Toen ik net begon, elf jaar geleden, mocht ik modelwoningen inrichten voor projectontwikkelaars.
Ik zei: geef me de slechtste woning in het project, klein en met een tuin op het noorden. Nadat ik mijn werk had gedaan, werd die woning vaak als eerste verkocht. Dat zegt toch wel genoeg?”

Vakgenoot Marieke Blezer van casa&co heeft dezelfde ervaring. Zij merkt dat de waarde van vastgoedstyling nog duidelijker wordt nu door de coronacrisis de onzekerheid toeneemt. “Verkopers worden wat zenuwachtig. Zij durven er in de huidige tijd niet op te vertrouwen dat woningen even snel blijven verkopen als een paar maanden geleden. Door hun huis goed te presenteren, kunnen ze toch meer kijkers trekken.”

Klik op de link hieronder om het hele artikel van Barbara Loves te lezen.

Styling helpt_artikel uit Vastgoed actueel 6- juli 2020

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Verander elk meubelstuk in draadloze oplaadplek

De behoefte aan gemakkelijke toegang tot stroom en verbonden blijven is groter dan ooit. Om in deze behoefte te voorzien, wordt draadloos opladen steeds vaker geïntegreerd in meubilair. Zowel op kantoor als thuis. Zens, een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën, wil iedereen het gemak, de voordelen en de vrijheid van geïntegreerde oplaadpunten laten ervaren.

Slaapkamer is koudste ruimte in huis

Het blijft een discussiepunt in vele huishoudens; de temperatuur in huis. Is het te koud of is het te warm? Waar de ene Nederlander comfortabel is met 22 graden, is het voor de ander bij 19 graden al warm genoeg. Maar over slapen zijn we het aardig eens. Slapen doen we het liefst in de kou.