Karwei benoemt trends en kleur voor het najaar

Om het nieuwe seizoen in te luiden zet Karwei de nieuwe trends voor het najaar op een rij. De nieuwste wooncollectie is volledig geïnspireerd op de natuur: dit najaar halen we de schoonheid van buiten naar binnen.

Om het nieuwe seizoen in te luiden zet Karwei de nieuwe trends voor het najaar op een rij. De nieuwste wooncollectie is volledig geïnspireerd op de natuur: dit najaar halen we de schoonheid van buiten naar binnen. “Neem het bos als basis en ontdek de natuurlijke en warme tinten uit de natuur voor een knus en evenwichtig interieur”, aldus Karwei.

Bron: Karwei

Haal buiten naar binnen

Met de zee en de bossen als grootste inspiratiebron is de nieuwe trendkleur van Karwei ontstaan: Nordic Green. De trendkleur van 2023 is een frisse groengrijstint die je makkelijk kan combineren met zowel warme als koele tinten. Om de warmte naar binnen te halen combineer je Nordic Green met donkere tinten uit de natuur. Dit zorgt voor een warme uitstraling en een stijlvolle look.
 
Naast Nordic Green, zijn ook aan het Karwei Trendpalet 2023 toegevoegd: Normandy Green, Tuscan Olive Green, Oat Milk Beige, Dijon Brown en French Green. De pure tinten zijn eindeloos te combineren met materialen als naturel hout, linnen en wol in natuurlijke tinten.

Meer informatie:
Karwei

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Meer kijkers en meer biedingen, styling helpt!

Woningen lijken groter. Oneffenheden vallen minder op. Potentiële kopers voelen zich er meteen thuis.
Het gevolg: meer kijkers, minder onderhandelen en een hogere verkoopprijs. Twee vastgoedstylisten
over hun vak. ‘Het draait allemaal om beleving.’

‘Consument kiest steeds vaker voor grote en groene statements’

Bloemen en planten zijn niet zomaar meer een onderdeel van een interieur. Ze zíj́n het interieur! Tenminste, bij de woontrend Balanced Biotope. Steeds vaker kiest de consument voor grote en groene statements in onze woonruimte. “In 2021 zijn we sneller geneigd om het duurzaamheidsgehalte van een product te checken voordat het in ons (digitale) winkelmandje verdwijnt.