Intensiveer de sfeer van een ruimte met geur

De slaapkamer is de plek om na een lange dag tot rust te komen en ‘s ochtends uitgerust op te staan. Voor deze momenten introduceert Swiss Sense 'Moments': een eigen geurencollectie, speciaal voor de slaapkamer.

Swiss Sense lanceert geuren voor in slaapkamer

De slaapkamer is de plek om na een lange dag tot rust te komen en ‘s ochtends uitgerust op te staan. Voor deze momenten introduceert Swiss Sense ‘Moments’: een eigen geurencollectie, speciaal voor de slaapkamer. De collectie bestaat uit geurkaarsen, geurstokjes, interieursprays en oliën voor de olie diffuser die in verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Hiermee creëer je in een handomdraai een fijne en rustgevende sfeer in de slaapkamer, die helemaal bij jou past. De Moments collectie is vanaf nu beschikbaar in de winkels* van Swiss Sense en online.De geurkaarsen, geurstokjes en interieursprays zijn verkrijgbaar in vier verschillende geuren. De etherische oliën zijn in deze vier geuren én twee limited edition geuren verkrijgbaar.

– Forest Breeze – bloemig en houtachtig dankzij de combinatie van citrus, munt, roos en ho-blad
– Good Morning Sunshine – verleidelijke tonen van amber & vijg
– Fresh Linen – zacht en fris met witte lelies, tuberoos, bergamot en sinaasappelbloesem
– Summer Night** – verleidelijk en fruitig met neroli, lavendel en osmanthus blaadjes
– Inner Peace (limited edition olie) – rustgevende lavendel, gecombineerd met mandarijn, eucalyptus, ylang ylang en cederhout
– Happy Remedy (limited edition olie) – kalmerende ylang ylang met roos, neroli en mandarijn

Meer informatie:
Swiss Sense
www.swisssense.nl

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Twee op de vijf huishoudens bezit smart home

Vier op de tien (39%) Nederlanders willen hun smart home producten het liefst met de smartphone bedienen. De slimme speaker blijft met een voorkeur van 6% op flinke afstand. Dit blijkt uit de Smart Home Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 6.300 Nederlanders.

Hay presenteert nieuwe voorjaarscollectie

Hay presenteert de nieuwe Spring 2021 Accessories Collection, die bestaat uit een scala aan alledaagse items voor in de keuken, badkamer en woonkamer, evenals originele producten die afgestemd zijn op een actieve, ‘on-the-go’-levensstijl.