Herfst 2021 collectie van Hay: een verscheidenheid aan praktische producten

HAY is verheugd om de accessoirecollectie Herfst 2021 te introduceren, die een verscheidenheid aan mooie, praktische producten voor elke kamer in huis omvat, evenals een selectie van nieuwe items die de bescheiden momenten van ons dagelijks leven verheffen.

Herfst 2021 collectie van Hay: een verscheidenheid aan praktische producten

HAY is verheugd om de accessoirecollectie Herfst 2021 te introduceren, die een verscheidenheid aan mooie, praktische producten voor elke kamer in huis omvat, evenals een selectie van nieuwe items die de bescheiden momenten van ons dagelijks leven verheffen. We zijn blij dat we weer hebben samengewerkt met veel leden van onze getalenteerde ontwerpersfamilie, gevestigd over de hele wereld, waaronder Scholten & Baijings en Clara von Zweigbergk, en dat we ook een handvol producten hebben gelanceerd met gerenommeerde ontwerpers die gloednieuwe HAY-medewerkers zijn.


   
Arcs serie door Muller Van Severen
De eerste van deze nieuwe samenwerkingen is een paar spannende producten van het gevierde Belgische ontwerpduo Muller Van Severen, de Arcs Vaas en Arcs Kandelaar.
Deze twee decoratieve producten, die gelijktijdig worden gelanceerd met een nieuwe aanwinst van HAY Lighting, de Arcs Lamp, zijn prachtige Muller Van Severen producten waarmee een brede groep klanten het prachtige kleur- en grafische werk van de ontwerpers in huis kan halen tegen een toegankelijke prijs.
 
Zowel de Arcs Vaas als de Arcs Kandelaar zijn poëtisch in hun expressie: Elk boeket bloemen zal er prachtig uitzien in de vaas, dankzij het sterke en toch visueel zachte karakter. Hetzelfde geldt voor de Arcs kandelaar, die solide is en toch licht oogt.
 
De Arcs-familie is gemaakt van roestvrij staal, met een gespiegelde of gekleurde afwerking naar keuze, en maakt een sculpturale visuele indruk. Elk Arcs product bestaat uit een ketting van één vlak element met een afgeronde boven- en onderkant dat een ruimtelijk volume wordt, dat een vaas of een kandelaar omsluit met een elegant, geschulpte silhouet.

HAY Play door Clara von Zweigbergk
Last but not least heeft HAY-veteraan Clara von Zweigbergk een leuk en jeugdig product aan de collectie toegevoegd: HAY Play, een serie moderne versies van een aantal van ’s werelds populairste bordspellen.
Geïnspireerd door de toegenomen hoeveelheid tijd die thuis met familie en vrienden werd doorgebracht tijdens het COVID-19 tijdperk, stelt HAY Play von Zweigbergk in staat haar ongeëvenaarde gevoel voor kleur en grafisch ontwerp toe te passen op Chess, Backgammon & Yatzy, en zo deze geliefde en klassieke spellen nieuw leven in te blazen. Naast hun functionele rol zijn de HAY Play spellen zelf ook mooi, en ze hebben de krachtige stand-alone esthetiek van een decoratief item dat prachtig zal staan op elke salontafel of boekenplank.

Colour sticks door Scholten & Baijings
Naast deze nieuwe samenwerkingen omvat de collectie prachtige producten van bekende HAY-gezichten, zoals het Nederlandse ontwerpduo Scholten & Baijings met hun Colour Sticks.
Colour Sticks zijn een moderne variant op de traditionele Aziatische eetstokjes en belichamen de iconische affiniteit van het duo voor prachtige kleurencombinaties, aangezien elk paar is voorzien van een kleurgeblokt ontwerp in bamboe en beukenhout. De Colour Sticks zijn perfect om cadeau te geven en kunnen worden gebruikt om een levendig tafelbeeld te creëren met verschillende Scholten & Baijings eetproducten uit de HAY-collectie, zoals de iconische Tea Towels.

Phanta Plantenhanger van Phanta
Een andere spannende toevoeging aan de HAY familie van ontwerpers is de Deense design studio Phanta. Hun Phanta Plantenhanger is HAY’s eerste hangende plantenhouder en biedt een originele en decoratieve oplossing voor het tentoonstellen van planten en andere ornamenten in huis.

Dit kleurrijke, op de jaren ’70 geïnspireerde macrame item kan worden opgehangen aan een plafond of plank, en het flexibele ontwerp is gemaakt om ruimte te bieden aan een grote verscheidenheid aan bloempotten, manden en containers. Het is handgemaakt van gerecycled polyester, verkrijgbaar in verschillende kleuren en een perfecte aanvulling op HAY’s Botanic Family en serie van bloempotten.
 
“Phanta Plant Hanger is ontstaan omdat we alle drie niet zonder planten kunnen in ons huis, en we hebben altijd meer ruimte nodig om ze neer te zetten!” zegt Phanta. “Onze droom met Phanta Plant Hanger was de mogelijkheid om een vrolijker decor te creëren met behulp van planten in huis, en omdat het nu toegankelijk is voor HAY’s vele klanten, hopen we dat velen nu zullen ontdekken dat ze ook niet zonder kunnen voor hun planten.”

Meer informatie:
HAY
www.hay.com

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Meer kijkers en meer biedingen, styling helpt!

Woningen lijken groter. Oneffenheden vallen minder op. Potentiële kopers voelen zich er meteen thuis.
Het gevolg: meer kijkers, minder onderhandelen en een hogere verkoopprijs. Twee vastgoedstylisten
over hun vak. ‘Het draait allemaal om beleving.’

The New Intamicy – Dutch Design Week 2020

Een zoektocht naar nieuwe vormen en intimiteit. Grote maatschappelijke uitdagingen zijn door de huidige pandemie in een stroomversnelling terecht gekomen. De zoektocht naar een nieuwe balans is ingezet. Betrokken DDW-ontwerpers en andere creatieven nemen hierin het voortouw.

Binnenkijken bij BNS Crisp Lieke van Nooijtgedacht | In de buurt

Begin dit jaar, voor de coronacrisis, besloot Lieke de knoop door te hakken en volledig voor zichzelf als interieurstylist te beginnen. “Ik was 40 en dacht ‘fuck it’, ik ga het doen. Ze verzorgt interieurs helemaal van A tot Z. Lieke: “De klant maakt een moodboard en ik bedenk een stylingplan, maak 3D-ontwerpen, kleurenschema’s en houd daarbij ook rekening met de budgetten.