Hay presenteert nieuwe voorjaarscollectie

Hay presenteert de nieuwe Spring 2021 Accessories Collection, die bestaat uit een scala aan alledaagse items voor in de keuken, badkamer en woonkamer, evenals originele producten die afgestemd zijn op een actieve, ‘on-the-go’-levensstijl.

Hay presenteert nieuwe voorjaarscollectie

Hay presenteert de nieuwe Spring 2021 Accessories Collection, die bestaat uit een scala aan alledaagse items voor in de keuken, badkamer en woonkamer, evenals originele producten die afgestemd zijn op een actieve, ‘on-the-go’-levensstijl. De collectie omvat ook spannende nieuwe producten van een getalenteerde ontwerper die nieuw is in de HAY-familie: Ann Sophie von Bülow,  visueel kunstenares en ontwerpster van de Deense armbandenlijn Kyoyo Tango.

Zoals altijd zijn de accessoires van Hay verkrijgbaar in vele kleuren en materialen. De nadruk ligt op duurzaamheid en dit is in de hele collectie terug te zien. Veel producten zijn herbruikbaar, zoals bijvoorbeeld afwasborstels waarvan de borstel kan worden vervangen, en een nieuwe serie waterflessen vervaardigd van recyclebaar BPA-vrij plastic. De voorjaarscollectie 2021 wordt gekenmerkt door felle kleuren, streeppatronen en omvat ook nieuwe vloerkleden die geschikt zijn voor vele ruimtes en waarmee dus naar hartenlust kan worden geëxperimenteerd. Ook werd er voor deze collectie veelvuldig gebruik gemaakt van gekleurd glas, een materiaal dat zelfs de meest alledaagse objecten een bijzondere uitstraling geeft.

Hieronder laten we alvast drie ontwerpen zien. 

Lepels van glas
Een verfijnde nieuwe serie glazen lepels is verkrijgbaar in de uitvoeringen Twist, Round, Flat, Mono en Spiral, en in een scala aan kleuren en patronen.  Ze zijn ideaal voor het serveren van bijvoorbeeld suiker, zout of jam maar ook voor ijs en zelfs een kop koffie. Deze elegante lepels zijn ook perfect om cadeau te geven en verkrijgbaar in een set van twee of drie.

Flare kandelaars
De nieuwe collectie Flare-kandelaars borduurt voort op het grote succes van de originele lage versie. De kandelaars zijn nu ook verkrijgbaar in een halfhoge en hoge uitvoering en in nieuwe kleuren. Deze kandelaars zijn op zichzelf al prachtig maar komen ook in combinatie goed tot hun recht op tafel of op de vensterbank. Daarnaast werd ook onze iconische serie glazen en mokken van boroscillaatglas uitgebreid met nieuwe kleuren en texturen die deze lijn een lichte en vrouwelijk uitstraling geven.

Stripes & Stripes
De serie Stripes & Stripes is een lichte en speelse aanvulling op ons assortiment vloerkleden bestaande uit veelzijdige lopers met streeppatronen in frisse, ‘snoeperige’ kleuren. De serie is verkrijgbaar in vele kleurcombinaties en maten. De Stripes & Stripes lopers zijn geschikt voor in de gang, slaapkamer en zelfs de badkamer en geven elke ruimte een levendig kleuraccent.

De producten zijn naar verwachting vanaf februari/maart in de winkel verkrijgbaar.

Meer informatie:
Hay
www.hay.dk 

Bron: Wonen360

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen