BNS Crisp partner Rebellenclub opent nieuwe winkel!

Rebellenclub opent op 19 mei een nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen. In de nieuwe winkel vind je een uitgebreide wooncollectie. Van diverse maatwerk banken tot verrassende meubels en comfortabele eetkamerstoelen. In de winkel komen verschillende woonstijlen terug.

Rebellenclub opent op 19 mei een nieuwe winkel in Stadshart Amstelveen. In de nieuwe winkel vind je een uitgebreide wooncollectie. Van diverse maatwerk banken tot verrassende meubels en comfortabele eetkamerstoelen. In de winkel komen verschillende woonstijlen terug. Zo zit de winkel boordevol inspiratie en heten de stylisten je van harte welkom in het styling atelier. Hier kunnen klanten zelf banken, poefjes, eetkamerstoelen, fauteuils, vloerkleden en binnenkort ook tafels samenstellen.

De shop in Stadshart Amstelveen is de 4e locatie voor Rebellenclub. “Het succes van onze winkels bij Woonwarenhuis Nijhof in Baarn, Mall of The Netherlands in Leidschendam en het Homestudios Experience Center in Utrecht smaakt naar meer”, vertelt Gaetano van Vugt.

Geatano is als shopmanger verantwoordelijk voor de winkels van Rebellenclub en ervaart dat klanten vooral het één op één advies in zijn shops enorm waarderen. Met de nieuwe locatie wil Rebellenclub dezelfde service en kwaliteit bieden aan klanten die op zoek zijn naar een ultieme en unieke shopbeleving. Inmiddels werken er maar liefst 7 stylisten in ons team met wie we klanten adviseren.

Herkenbare uitstraling en prachtig gestyled. Rebellenclub is zich ervan bewust dat de beleving uit meer bestaat dan service en kwaliteit, dat is terug te zien in de uitstraling van de winkel. Geinspireerd door de winkel in Mall of The Netherlands ontwierp Anne de Lange de nieuwe winkel in Amstelveen. Omgeven door een palet aan rustige en naturel kleuren, gecombineerd met verschillende materialen.

Styliste Nikki Sloot verzorgde de laatste finishing touch. De winkel ziet er prachtig gestyled uit. “We hebben hard gewerkt aan een prachtig resultaat. Een mooie 4e locatie voor Rebellenclub waar we als team erg trots op zijn.

Ben je benieuwd? Voel je welkom! We kijken er naar uit om kennis met je te maken.” – zegt Nikki

Over de Rebellenclub

Wij zijn een club jonge ontwerpers die het helemaal anders doet. Wij bouwen onze eigen bijzondere collecties en maken die voor iedereen bereikbaar.

We houden van plezier, en niet van ingewikkeld. Daarom zoeken we altijd naar manieren om het makkelijker voor je te maken, zo wordt het inrichten van je huis een stuk leuker!

Rebellenclub heeft winkels in Leidschendam, Baarn en Amstelveen. Bijna de complete Rebellenclub collectie is te vinden in Homestudios Experience Utrecht. Online is de Rebellen collectie te koop via Fonq, Loods5, Bol.com en Rebellenclub.com

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Karwei Stijl & Advies

Vanaf oktober 2020 zijn er in diverse Karwei bouwmarkten ieder weekend BNS Crisp interieurstylisten aanwezig om de Karwei klant te voorzien van professionele interieuradviezen. Het omzetten van ideeën in concrete interieurplannen. De interieur & styling adviseurs van Karwei (lees BNS Crisp stylisten) helpen bij de inrichting, het schetsen, de juiste kleurkeuzes en de aankleding.

Dit zijn de kersttrends van 2021 | VTwonen

Als je dol bent op Kerstmis gaat er waarschijnlijk geen jaar voorbij zonder de aanschaf van nieuwe kerstdecoratie en kerstballen. Speel je graag in op trends? Ook als het om kerstversiering gaat? Dan zijn dit de kersttrends van 2021. Van poederachtige tinten tot kerstballen met een knipoog.