Wat kan een interieurstylist voor jou betekenen?

Om de gewenste sfeer voor het interieur te bereiken doet een stylist voorstellen voor het gebruik van kleuren, materialen, dessins en vormentaal die aansluiten bij de wensen van de klant en zijn of haar stijlvoorkeur. Een sfeer voor het interieur wordt gevisualiseerd door professionele moodboards of sfeerkaarten.

Tegelijkertijd wordt nagedacht over een passende ruimtelijke indeling. Door te kijken naar de beschikbare maatvoering en de juiste vragen te stellen verzamelt een stylist hiervoor eenvoudig de benodigde informatie en gaat hij of zij aan de slag!

Met hoeveel gezinsleden wordt er in de ruimte geleefd? Wat is het woongedrag van deze gezinsleden? Wat zijn de belangrijkste bezigheden in de betrokken ruimte? Is het een actieve ruimte of juist een ruimte om te relaxen?

Een BNS Crisp-stylist houdt rekening met elke vorm van het programma van eisen van de klant en voegt daar als het ware een programma van creativiteit en kennis aan toe. Met meer praktische en mooiere interieurs als resultaat

Ben je consument en op zoek naar een professioneel interieurstylist? Onze leden stellen zich met hun portfolio voor op deze pagina. Er is altijd wel een professionele interieurstylist bij jou in de buurt.

architecture-1857175_1920

En wat betekent onze ambassadeur interieurstying particulier voor onze leden?

Interieurstyling zakelijk

Ben je op zoek naar een stylist voor de zakelijke markt?