De vereniging

Om als beroepsvereniging voor interieurstylisten, op zowel de zakelijke als de particuliere markt, vastgoedstylisten en groenstylisten efficiënt te kunnen functioneren, heeft BNS Crisp een heldere structuur en taakverdeling.

Er is een bestuur, een bureau voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden en er zijn ambassadeurs plus werkgroepen die zich bezighouden met specifieke doelen en activiteiten. Onze vrijwilligers vervullen op verschillende terreinen een cruciale rol. Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers, ook bij BNS Crisp zijn ze onmisbaar.

_MG_6081
BNS Group Shoot by CHYMO & MORE Photography-7

Word vriend van BNS Crisp

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers, maar ook niet zonder ‘vrienden’; personen die BNS Crisp een warm hart toedragen. Wil je onderdeel zijn van een enthousiaste vereniging, meer betekenen voor deze actieve beroepsgroep en de professionele stylist op de voet volgen? Word dan ‘vriend van’ BNS Crisp en sluit je aan voor slechts € 75,= per jaar.

Als ‘vriend van’ BNS Crisp ontvang je regelmatig onze inspirerende nieuwsbrief over interieur-, groen- en vastgoedstyling en nodigen wij je uit voor een jaarlijkse ontmoeting met onze interieurprofessionals.

Word nu ‘vriend van’ door te mailen met Yvonne van der Schot en wij voegen je toe aan onze verzendlijst en verwelkomen je graag tijdens een jaarlijkse ontmoeting.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op via de mail.