Commissies & werkgroepen

Commissies
BNS Crisp werkt met commissies en werkgroepen die zich bezighouden met specifieke doelen en activiteiten. Deze bestaan uit een samenstelling van onze leden met verschillende specialisaties.
Er zijn momenteel geen commissies.
Werkgroepen
Als een idee een plan wordt en een plan een concreet project, dan roept het bestuur of het bureau een werkgroep in het leven om dit project verder uit te voeren. Werkgroepen houden zich heel gericht bezig met een afgebakend onderwerp of een bepaald doel. De werkgroepen bestaan uit de leden van BNS Crisp, zowel interieurstylisten particulier alsook zakelijk, vastgoedstylisten en groenstylisten nemen hier, afhankelijk van het type project, aan deel.
Werkgroepen houden zich heel gericht bezig met een afgebakend onderwerp of een bepaald doel. Bijvoorbeeld het opzetten van een nieuwe website, een workshopprogramma of een bijzondere samenwerking met een organisatie of instelling. De werkgroepen bestaan uit de leden van BNS Crisp, zowel interieurstylisten particulier alsook zakelijk, vastgoedstylisten en groenstylisten nemen hieraan deel. De werkgroepen vallen onder het bestuur of het bureau en zodra de taak is volbracht is, wordt de werkgroep opgeheven.
Wil je als BNS Crisp lid meedenken en praten over een bepaald onderwerp en heb je interesse om aan een werkgroep deel te nemen? Mail dan naar Lotte Nijkamp.

bcvd-213_32500002234_o