Bureau

Het bureau is de spil van de vereniging. 
Stylisten kunnen bij het bureau terecht met vragen, suggesties en ideeën. Van relatiebeheer, visuele uitstraling, communicatie en nieuwsbrieven, nieuwe leden bijeenkomsten, commerciële opdrachten, praktische administratieve zaken tot social media activatie en het contact met onze partnerbedrijven. Daarnaast vervult Nynke Ott een verbindende rol richting Onderwijs, heeft Lobke Rijpma een rol als projectleider in commerciële trajecten en ondersteunt Kirstin Reinink onze leden op het gebied van professionalisering.

Neem gerust contact op met ons bureau.

rachel-moenning-zjxYwd4HOu0-unsplash
Willy1

Willy van der Ende

Bureau algemeen
Willy van der Ende is vanaf 2017 betrokken bij BNS Crisp. Aanvankelijk als secretaris binnen het bestuur en vanaf medio 2020 als bureaulid. Binnen het bureau verricht zij taken op het gebied van communicatie. Redactionele werkzaamheden en het mede zorgdragen voor het verenigingsnieuws. De nieuwsbrieven voor de leden zijn voor BNS Crisp een belangrijk communicatiemiddel. Daarnaast verzorgt en coördineert zij, zo’n drie keer per jaar, ook de nieuwe leden bijeenkomsten in de Homebase in Nieuwegein. Tijdens deze bijeenkomsten worden nieuwe leden wegwijs gemaakt binnen BNS Crisp en kunnen ze terecht met vragen. Naast de activiteiten voor BNS Crisp is Willy actief op het gebied van interieuradvies met haar eigen bedrijf Studio Context.
Michelle Stout

Michelle Stout

Bureau social media
Michelle Stout is sinds oktober 2018 lid van BNS Crisp en maakt sinds januari 2019 deel uit van het bureau. Zij ondersteunt Amara en Jelena op het gebied van de sociale media en diverse communicatieve uitingen. Michelle vind je dagelijks op social media: Instagram, Facebook en LinkedIn. Alles op dit vlak boeit haar. Zij is enthousiast dat zij haar grote passie voor interieur kan combineren met de werkzaamheden bij BNS Crisp. Sinds oktober 2018 volgt Michelle de opleiding interieurontwerper bij NIA en is recent geslaagd. Zij hoopt haar passie te kunnen voortzetten. Bij BNS Crisp gaat dit zeker lukken!
Picture People Almere (4 van 17)

Lobke Rijpma

Projectleider
Lobke Rijpma is sinds 2014 aangesloten bij BNS Crisp en sinds 2013 werkzaam in zowel verkoop- als interieurstyling. Lobke heeft een achtergrond in de modebranche en hierin nog steeds werkzaam als inkoper en stylist naast de interieurstyling. Ook heeft zij veel organisatorische werkzaamheden verricht voor opdrachtgevers. Juist de combinatie van verschillende werkzaamheden binnen mode en interieur geeft haar de perfecte aanvulling en afwisseling. Voor BNS Crisp is Lobke onder andere werkzaam geweest als Woonindustrie styliste, en is al jaren enthousiast styliste op de VT Wonen & Design beurs en kleuradviesdagen en werkt recent aan de Karwei pilot planning.

Het bureau

Femke_Baten_interieurstylist

Femke Baten

Partner coördinator
Femke Baten is sinds januari 2022 lid van BNS Crisp en maakt sinds medio februari deel uit van het team. Zij voert diverse werkzaamheden uit rondom de partnerbedrijven van BNS Crisp. In 2016 is Femke professioneel gestart als interieurstylist met haar bedrijf ‘Studio Femke Baten’. Ze werkt voornamelijk als fotostylist voor bedrijven in de interieurbranche en verzorgt daarnaast interieurontwerp & styling voor zowel bedrijven als particulieren. Met haar ervaring op interieurvlak en haar communicatieve vaardigheden, vindt zij het erg leuk om binnen BNS Crisp bij te dragen aan de verbinding tussen interieurprofessionals en leveranciers van mooie interieurproducten.
Kirstin

Kirstin Reinink

Bureau professionalisering
Kirstin Reinink is al sinds 2010 lid van BNS Crisp en heeft haar eigen bedrijf als interieurontwerper. Daarnaast is zij jarenlang werkzaam geweest als docent (Concept & Ontwerp en Interieurstyling) in zowel het MBO- als het volwassenonderwijs. Met ingang van medio 2021 verzorgt zij voor BNS Crisp de portfoliochecks en -analyses. Gezien haar ervaring in het onderwijs én op interieurvlak met haar eigen bedrijf, vindt zij het ontzettend leuk om dit professionaliseringsdeel binnen BNS Crisp voor haar rekening te nemen. Het vervullen van deze rol richting leden is haar dan ook op het lijf geschreven.