Bureau

Het bureau is de spil van de vereniging. Hier zorgen Jelena Brillenburg Wurth, Amara van der Ree en Michelle Stout ervoor dat alles binnen BNS Crisp op rolletjes loopt. Onze stylisten kunnen bij hen terecht met vragen, problemen, suggesties en ideeën. Hieronder lees je bij wie je voor wat terecht kunt. Het team binnen het bureau zorgt ervoor dat alles adequaat wordt geregeld.

Michelle Stout

Michelle Stout

Bureaulid social media | Ondersteuning sociale media en communicatie

Michelle Stout is sinds oktober 2018 lid van BNS Crisp en maakt sinds januari 2019 deel uit van het bureau. Zij zal Amara en Jelena ondersteunen op het gebied van de sociale media en diverse communicatieve uitingen. Wij zijn blij dat ze aan boord is.

Michelle vind je dagelijks op social media: Instagram, Facebook, Pinterest, alles boeit haar. Zij is enthousiast dat zij haar grote passie interieur kan combineren met de werkzaamheden bij BNS Crisp.

Sinds oktober 2018 volgt Michelle de opleiding interieurontwerper bij NIA en zij hoopt haar passie te kunnen voortzetten. Bij BNS Crisp gaat dit zeker lukken!

Mail Michelle: michelle@bnscrisp.nl

Jelena Brillenburg Wurth

Jelena Brillenburg Wurth

Bureaumanager | Communicatie, relatiebeheer en professionalisering

Jelena Brillenburg Wurth ondersteunt BNS Crisp vanuit het bureau met de communicatie, de professionalisering en het relatiebeheer, daarnaast draagt ze als ambassadeur voor het domein interieurstyling zorg voor professionalisering en zorgt ze voor het beleid en de uitvoering van de sociale media. Zij draait mee vanaf het prille begin -ze was twee jaar bestuurslid van CRISP- en is als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging.

Jelena is interieurstylist in de breedste zin van het woord. Dat levert dan ook een gevarieerd pakket aan werkzaamheden op. Zij adviseert particulieren in grote en kleine projecten, geeft les en lezingen voor NIA, ze neemt examens af en werkt veel voor Histor en Sigma. Toepasselijk, want kleur is haar grote passie en specialiteit. 


Mail Jelena: jelena@bnscrisp.nl

Amara van der Ree

Amara van der Ree

Bureaulid commercieel | Administratieve, secretariële en commerciële ondersteuning

Amara van der Ree coördineert voor BNS Crisp bijeenkomsten en activiteiten, ze beheert de websites en ze ondersteunt de commerciële activiteiten. Daarnaast is zij de contactpersoon voor de ledencommunicatie en zorgt ze voor administratieve ondersteuning.

Amara werkte in 2011 voor de eerste keer mee aan Inspiring Contacts en is sindsdien betrokken bij BNS Crisp. Amara blinkt uit in organiseren. In 2018 is ze gestart met de opleiding Interieurontwerper bij NIA, een logische stap gezien haar affiniteit met het vak en een voorliefde voor mooie interieurs en vintage meubels, waar zij zich dagelijks mee omringt.


Mail Amara: amara@bnscrisp.nl

Lucienne Doodeman

Lucienne Doodeman

Bureaulid commercieel | Coördinator samenwerking

“Ik vind het superleuk om deel uit te mogen maken van het team dat BNS-Crisp verder op de kaart wil zetten, tot een organisatie waar niemand meer om heen kan.”

Lucienne woont in Hoogkarspel en runt haar eigen bedrijf LDesigns. Een aantal jaren terug heeft ze een carrièreswitch gemaakt, vanuit de bedrijfseconomische hoek naar interieurontwerp. Voordat ze aan LDesigns begon heeft ze onder andere een eigen administratiekantoor gehad en startende ondernemers geadviseerd.

Het allerleukste aan het vak van interieurontwerper vindt ze het aanbrengen van harmonie in een woon- of werkomgeving. Daarbij is de uitdaging de vertaling te maken van de wensen van anderen naar de juiste kleuren en materialen. Maar ondanks dat ze het een ontzettend leuk vak vindt, mist ze ook wat, en dat is om ‘samen ergens voor te gaan’. Toen de functie van coördinator samenwerking bij BNS-Crisp langs kwam hoefde ze dan ook niet lang na te denken om hierop te reageren. 

Mail Luciennelucienne@bnscrisp.nl