Workshop portfolio & professionele identiteit | 10 mei | Nieuwegein

Een professionele uitstraling, een goed consistent portfolio en hoe jij je (online) presenteert is belangrijk in ons vak. Dit is het eerste wat een potentiële opdrachtgever van jou ziet en bepaalt mede of ze met jou in zee gaan. En daarnaast is het de manier om je te onderscheiden van je collega’s. Kortom de moeite waard om eens kritisch naar te kijken.

“Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.” 

Een professionele uitstraling, een goed consistent portfolio en hoe jij je (online) presenteert is belangrijk in ons vak. Dit is het eerste wat een potentiële opdrachtgever van jou ziet en bepaalt mede of ze met jou in zee gaan. En daarnaast is het de manier om je te onderscheiden van je collega’s. Kortom de moeite waard om eens kritisch naar te kijken. 
 
Tijdens de workshop ‘portfolio & professionele identiteit’ is dat precies wat we gaan doen. We gaan samen aan de slag met jouw professionele uitstraling, zodat je na de workshop zelf in staat bent kritisch te kijken naar je eigen profilering en handvatten hebt om verbeterpunten door te voeren.

Wat gaan we doen? 

Tijdens de workshop bespreken we verschillende elementen van je professionele identiteit. 

  • Profilering / USP 
  • Huisstijl  
  • Communicatie (on- & offline) 
  • Jezelf en je werk presenteren 
  • Portretfoto’s 
  • Portfolio 

Eerst krijg je wat algemene tips & trics die van belang zijn voor je professionele identiteit. En daarna kijken we natuurlijk naar jouw eigen profiel en krijg je 1-op-1 feedback op je huidige portfolio en andere online zichtbaarheid. Zodat je hierna concreet aan de slag kunt met de verbeterpunten.  

Naast de meer visuele aspecten van jouw professionele identiteit gaan we ook aan de slag met je elevator pitch en hoe je jezelf presenteert. Om te zorgen dat je alles uit deze workshop haalt ontvang je vooraf van ons alvast een voorbereidende opdracht.  

“Door jouw duidelijke input bij de workshop ben ik gericht met mijn online zichtbaarheid aan de slag gegaan!”  
– BNS Crisp lid Marjolein Band 

Zeker als startend ondernemer is het fijn om tips en tricks aangereikt te krijgen om jezelf professioneel op de kaart te zetten. En ook als je al even bezig bent, is het fijn om feedback te krijgen over hoe je website en socials overkomen en waar je nog aan kunt werken. Kirstin is een fijn persoon, duidelijk en creëert een open sfeer in de workshop.

BNS Crisp lid Marielle Verbeek

Bedankt voor al je tips vandaag, heel nuttig en een goede motivatie om met mijn portfolio en social media aan de slag te gaan.

BNS Crisp lid Marieke van Ellinkhuizen

Even voorstellen 

Deze workshop wordt gegevens door Kirstin Reinink. Kirstin heeft haar eigen bedrijf als interieurontwerper. Daarnaast is ze jarenlang werkzaam geweest als docent in zowel het MBO- als het volwassenonderwijs. Ook door haar ervaringen op podia in het verre verleden weet ze als geen ander hoe belangrijk het is dat je jezelf goed neerzet en presenteert. Al deze ervaring bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ze het professionaliseringsdeel binnen BNS Crisp voor haar rekening neemt; coachen, kennisdelen en collega’s helpen. Met heel veel enthousiasme en passie. 

kirstin

Handige info

Datum:

Woensdag 10 mei

Tijd: 

Van 9.30 tot 12.30 uur . Inloop vanaf 9.15 uur

Locatie:

Homebase BNS Crisp, Nieuwegein 

Kosten:

€29,- voor leden, €59,- voor niet leden  

Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk bij no-show.

Workshop portfolio & professionele identiteit | 10 mei

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Alleen in te vullen als BNS Crisp lid
Wel of geen lid? Vink het juiste vakje aan(Vereist)
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier word je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.
Betaalmethode
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Design route | Haarlem | 14 april

Na de leuke en inspirerende dag die we afgelopen november in Den Bosch beleefd hebben, gaat BNS dit keer op tour op 14 april door het prachtige en gezellige Haarlem. Tijdens onze design route maken we een aantal stops.