Workshop Green learning 2.0 | Vleuten | 25 mei

Ben jij interieur- of vastgoedstylist en wil je meer te weten komen over wat groen kan doen in verschillende leefomgevingen dan is dit jouw kans!

Wij blijven plannen maken bij BNS Crisp en dat doen onze leden ook!

Binnen het domein groenstyling hebben twee leden een geweldig initiatief opgestart, samen met onze ambassadeurs binnen dit domein. De Plantentantes (‘groen doen & plantenpraat’) in samenwerking met Orangerie Bijleveld.

Dit is echt wel een bijzondere kans. De BNS Crisp groenstylisten Karina Dorresteijn en Ester Riemersma hebben de koppen bij elkaar gestoken en samen met de groenambassadeurs Frank en Petra Steenbakker een inspirerend ‘groenstyling programma’ ontwikkeld. Deze gaat plaatsvinden op een al even toffe locatie, namelijk bij Orangerie Bijleveld in Vleuten. Planten geven ontspanning, zorgen voor rust, schone lucht en zuurstof. Groen in woon- en werkomgevingen is absoluut een blijvende trend!

Droom jij van een instawaardig beeld vol prachtige groene planten in woonkamers of een oase van groen rondom thuiswerkplekken? Welke plant komt waar in huis het beste tot z’n recht? Hoe neem je specifieke planten mee in het ontwerp voor je opdrachtgever?

Ben jij interieur- of vastgoedstylist en wil je meer te weten komen over wat groen kan doen in verschillende leefomgevingen dan is dit jouw kans! Tijdens de sessie worden ook twee, vooraf ingestuurde, ontwerpen besproken. Wil je jouw ontwerp bespreken, stuur het naar de Plantentantes groen@deplantentantes.nl en wie weet wordt jouw ontwerp besproken.

Deze workshop wordt georganiseerd door De Plantentantes én BNS Crisp leden Karina Dorresteijn en Ester Riemersma, in samenwerking met BNS Crisp ambassadeurs Petra en Frank van Orangerie Bijleveld.

Na het gezamenlijke ochtendprogramma is het mogelijk om de opgedane kennis ’s middags meteen in de praktijk te brengen. Alle deelnemers die hiervoor kiezen, krijgen een lunch aangeboden en maken in het facultatieve middaggedeelte een eigen LivePicture GO ‘plantenschilderij’ van Mobilane.  Alle benodigdheden zoals diverse plantjes, potgrond en schilderijlijsten zijn aanwezig en de Plantentantes zorgen voor de begeleiding. Na afloop neem je natuurlijk je eigen groene ‘plantenschilderij’ mee naar huis. Het maken van dit verticale ‘plantenschilderij’ gebeurt in groepjes van vier personen, staand aan grote veilingkarren verspreid over de kwekerij.

We weten natuurlijk op dit moment niet of dit fysieke programma op locatie daadwerkelijk door kan gaan. Mocht dat niet het geval zijn dan wordt het verschoven. Uiteraard brengen we de leden, die zich hebben aangemeld, tijdig op de hoogte van wijzigingen.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle RVIM-maatregelen. Per datum bestaat de groep uit maximaal 12 deelnemers. De veiligheid van onze leden staat te allen tijde voorop.

Meer informatie, de kosten en het volledige programma vindt je in het scrollbare PDF document hieronder. De links om aan te melden kun je onderaan deze pagina vinden.

Aanmeldlink BNS Crisp LEDEN
Aanmeldlink NIET-LEDEN

Liever de workshop op 20 mei volgen? Schrijf je dan in via deze link.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen