Webinar Intersteel | 8 december

Aangezien deurbeslag met regelmaat wordt gebruikt, is ook de techniek en de kwaliteit een belangrijk onderdeel om kort aandacht aan te besteden. Maarten vertelt je waar op te letten bij de juiste keuze van deurbeslag en bijpassende accessoires.

Webinar Intersteel | Stijlvol deurbeslag | Maarten ter Horst

Deurkrukken heb je maar liefst 10 tot 15 keer per dag in je hand. Het is een belangrijker gebruiksvoorwerp in huis dan wij ons soms realiseren. Daarom is het belangrijk om naast de vormgeving van deurbeslag ook te letten op de materiaalkeuze. Maar hoe kies je het juiste deurbeslag met de bijpassende accessoires en waar moet je op letten?

Deze en andere vragen beantwoord Maarten ter Horst tijdens een inspirerende webinar op 8 december van 10:00 –  11:00 uur. Het programma bestaat uit een kennismaking met het stijlvolle deurbeslag van Intersteel en het exclusieve Italiaanse deurbeslag van Olivari by Intersteel. Daarnaast vertelt Maarten graag meer over het gebruik van verschillende materialen en de bijbehorende eigenschappen en welke kleurstellingen er momenteel erg populair zijn.

Aangezien deurbeslag met regelmaat wordt gebruikt, is ook de techniek en de kwaliteit een belangrijk onderdeel om kort aandacht aan te besteden. Maarten vertelt je waar op te letten bij de juiste keuze van deurbeslag en bijpassende accessoires. Tot slot inspireren we je graag met projecten waar Intersteel met haar deurbeslag een bijdrage aan heeft geleverd en vertellen we graag wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen.

Datum: 8 december
Tijd: 10.00 -11.00 uur
Kosten: Gratis voor BNS Crisp leden

Om je aan te melden voor het webinar, klik hier.

 

 

 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Digitale Trendpresentatie | Jan Trendman | 4 en 11 december

Instant inspiratie bij de start van elk seizoen. Hierdoor ben je je direct bewust van de wensen en behoeftes van je klanten en kan je hen op de best mogelijke manier bedienen. Je kan het product of de dienst creëren waarvan je klant nog niet weet dat ze het willen.