Waarom moet je een vastgoedstylist inzetten? | Webinar | 2 februari

Denk niet dat mensen wel door een oubollige of heel persoonlijke inrichting heen kijken want uit onderzoek blijkt slechts 10% van de kopers dat kan.

Bij de verkoop van een woning draait alles om emotie en beleving. Een potentiële koper moet denken: ‘Hier zie ik mezelf wel wonen!’ Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken! en in de vastgoedbranche krijgen potentiële kopers die eerste indruk op Funda. Het totaalplaatje moet dus direct aanspreken.
Denk niet dat mensen wel door een oubollige of heel persoonlijke inrichting heen kijken want uit onderzoek blijkt slechts 10% van de kopers dat kan.

De grote vraag is natuurlijk: Waarom zou ik een Vastgoedstylist inzetten! Het gaat toch prima zo?
In de studio zijn Barbara Loves van Focus at Home en Femke van der Mee van Femke van der Mee Verkoopstyling, zij houden zich dagelijks bezig met vastgoedstyling.
Beiden hebben een achtergrond als makelaar en weten precies hoe je een huis kunt presenteren om een optimaal verkoopresultaat te halen.
Van hen is de stelling: ‘Een makelaar die een woning verkoopt zonder iets aan de presentatie te doen heeft er niet alles uit gehaald: niet voor zijn/haar opdrachtgevers maar ook niet voor zichzelf! Een betere presentatie betekent meer kijkers en hogere biedingen wat weer leidt tot een hogere verkoopprijs en dus tot hogere courtages.’ Daar wilt u vast meer over weten!


Voor Vastgoedpro- en BNS Crisp leden is deelname aan dit webinar geheel gratis. Om je aan te melden, klik hier

  • Dinsdag 2 februari 2021 vanaf 11:00 uur
  • Tijdsduur ca. 45 minuten

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

MaterialDistrict | Utrecht | 15 – 17 september 2021

De nieuwe datum en locatie van MaterialDistrict 2021 zijn bekend! Waar voorheen de beurs gehouden werd in Rotterdam, wordt het dit jaar georganiseerd in Utrecht (Werkspoorkathedraal). Ook wordt de data verschoven, van maart naar 15, 16 en 17 september.

World Hope Forum | 23 januari

Op 23 januari vindt een nieuwe conferentie plaats van World Hope Forum. Deze dag is samengesteld door de Nederlander Barbara de Vries, WHF-ambassadeur voor de Verenigde Staten.