Unlit Studio | Q&A Sessie | 8 november

Unlit Studio is de software die jou als stylist in staat stelt om zonder enige 3D ervaring binnen een zeer korte tijd enorm realistische 3D presentaties te maken.

Als interieurprofessional een grote stap in je professionalisering realiseren? Door met een 3D ervaring je klant te verrassen en ook nog eens enorm veel tijd te besparen. Wie wil dat nou niet? Het bedrijf Virtual Builders van Arne Lubbers heeft op dit gebied een praktisch tool ontwikkeld. Er zijn maar liefst drie data beschikbaar!

Tijdens Q&A sessies kun je je verdiepen in deze materie. De online sessies zijn op 20 oktober en 8 november van 10.00-12.00 uur.

Schrijf je onderaan deze pagina in voor de sessie op 8 november
Liever de sessie op 20 oktober bijwonen? Klik dan hier.

De link om deel te kunnen nemen aan de digitale sessie ontvang je enkele dagen voor aanvang in je mailbox.

Arne Lubbers is eigenaar van Virtual Builders en Unlit Studio. Unlit Studio is de software die jou als stylist in staat stelt om zonder enige 3D ervaring binnen een zeer korte tijd enorm realistische 3D presentaties te maken. Dat kan ook nog eens volledig online vanuit de browser. Je hebt dus geen 3D vaardigheden en geen zware hardware meer nodig om je klant te overtuigen met een absoluut wow-effect. Unlit laat je binnen een paar minuten een bestaande ruimte tekenen (of importeren) en deze vervolgens direct stylen vanuit het enorme aanbod in de bibliotheek.

Aanmelden Unlit Studio sessie 8 november

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen