Unlit Studio | Q&A Sessie | 20 mei

Unlit Studio is de software die jou als stylist in staat stelt om zonder enige 3D ervaring binnen een zeer korte tijd enorm realistische 3D presentaties te maken.

Als interieurprofessional een grote stap in je professionalisering realiseren? Door met een 3D ervaring je klant te verrassen en ook nog eens enorm veel tijd te besparen. Wie wil dat nou niet? Het bedrijf Virtual Builders van Arne Lubbers heeft op dit gebied een praktisch tool ontwikkeld. Er zijn maar liefst drie data beschikbaar!

Tijdens Q&A sessies kun je je verdiepen in deze materie. De online sessies zijn op 11 maart, 23 april en 20 mei van 10.00-12.00 uur.

Via deze link kun je je inschrijven voor de sessie op 20 mei
Liever de sessie op 23 april bijwonen? Klik dan hier.

De sessie op 11 maart is VOL.

LET OP: De link om deel te kunnen nemen aan de digitale sessie ontvang je binnen enkele minuten na inschrijving in je mailbox. Heb je na een uur nog geen mail ontvangen mail dan naar amara@bnscrisp.nl.

Arne Lubbers is eigenaar van Virtual Builders en Unlit Studio. Unlit Studio is de software die jou als stylist in staat stelt om zonder enige 3D ervaring binnen een zeer korte tijd enorm realistische 3D presentaties te maken. Dat kan ook nog eens volledig online vanuit de browser. Je hebt dus geen 3D vaardigheden en geen zware hardware meer nodig om je klant te overtuigen met een absoluut wow-effect. Unlit laat je binnen een paar minuten een bestaande ruimte tekenen (of importeren) en deze vervolgens direct stylen vanuit het enorme aanbod in de bibliotheek.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Experience Days | Dôme Deco | 5 t/m 12 maart

Elk jaar lanceert Dôme Deco in totaal drie nieuwe collecties. Tijdens de Experience Days geven zij (potentiële) klanten de kans om voor het eerst exclusief kennis te maken met de nieuwe collectie. Ze dompelen de klanten van over de hele wereld onder in de kosmopolitische levensstijl en presenteren nieuwe producten in hun vernieuwde showroom van 1000m2.

Unlit Studio | Q&A Sessie | 23 april

Unlit Studio is de software die jou als stylist in staat stelt om zonder enige 3D ervaring binnen een zeer korte tijd enorm realistische 3D presentaties te maken.