Training ‘Ontwerpen sanitaire ruimte’ | 25 mei | Hilversum | Mastello

Ben je nog niet bekend met het ontwerpen of stylen van de badkamer? Schrijf je dan in voor de basiscursus ontwerpen van de sanitaire ruimte op 25 mei georganiseerd door sanitaire boutique en BNS Crisp partner Mastello. Gratis te volgen voor BNS Crisp leden!

Basiscursus ontwerpen van de sanitaire ruimte, waar begin je als interieurprofessional?

Als interieurprofessional weet je hoe belangrijk een goed ingericht huis is. Maar hoe zit het met de badkamer? Jaarlijks worden er 330 duizend badkamers in Nederland gerenoveerd of geplaatst. De badkamer is samen met de keuken één van de duurste ruimtes van het huis en nog maar weinig interieurprofessionals hebben de badkamer in hun core-business zitten. 

Dit biedt kansen! Ben je nog niet bekend met het ontwerpen of stylen van de badkamer?

Schrijf je dan in voor de interactieve basiscursus ontwerpen van de sanitaire ruimte georganiseerd door sanitaire boutique en BNS Crisp partner Mastello. Via de kortingscode onder de inlog kan je als BNS Crisp lid deze cursus gratis volgen!

Mastello

Praktisch

Wanneer: 10 en 25 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur
Waar: Mastello showroom in Hilversum.
Kosten: Gratis voor BNS Crisp leden. Gebruik de code achter de inlog.
Na afloop is er de mogelijkheid om na te borrelen tot 19.00 uur. Ben jij er ook bij? 

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Art workshop | 2 juni | Haarlem | Werk aan de muur

Vrijdag 2 juni origaniseert BNS Crisp partner Werk aan de Muur een gratis Art workshop bij hun op kantoor in Haarlem! In een interactieve workshop maak je kennis met het interieur professional programma, handige tools voor het visualiseren van kunst in jouw interieurontwerp en laten ze zien hoe je kunt navigeren door de collectie.