Terugkomdag Interieurfotografie | Nicole Minneboo | 19 september

Inmiddels heb je een tijd geoefend van alle technieken die we in de 3 lessen Interieurfotografie voorbij hebben laten komen. Maar toch heb je nog vragen die je zou willen stellen en je zou nog wat meer willen oefenen. Dan is de opfriscursus interieurfotografie helemaal iets voor jou.

Terugkomdag Interieurfotografie | Nicole Minneboo | 19 september

Inmiddels heb je een tijd geoefend van alle technieken die we in de 3 lessen interieurfotografie voorbij hebben laten komen. Jij kunt de sfeer die jij voor ogen had tijdens het maken en uitvoeren van jouw project al best aardig in beeld brengen.

Maar toch heb je nog vragen die je zou willen stellen en je zou nog wat meer willen oefenen. Dan is de opfriscursus interieurfotografie helemaal iets voor jou.

In het vervolg op de masterclasses interieurfotografie, die we begin 2022 gegeven hebben, nodigen we jullie van harte uit voor een verdieping hierop. Nicole zet jullie – in een kleine groep – 3 uur aan de slag bij het Kabinet. Je vragen worden beantwoord, je krijgt de volle aandacht en we duiken nog een stuk dieper in de wereld van interieurfotografie.

Deze bijeenkomst biedt een mooie stok achter de deur om de techniek in de praktijk te brengen en er wat meer ‘vlieguren’ in te maken. Nicole voorspelt je nu al dat er veel “oh ja zo zat dat!” momenten gaan zijn!

Handige informatie

Data: maandag 19 september
Tijd: 09.30 – 12.30
Locatie: Het Kabinet, Rumpsterweg 1 – 5, 3981 AK Bunnik
Kosten: € 95,- excl. btw

interieurfotografie

Meld je aan!

Terugkomdag interieurfotografie

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs:
Prijs is inclusief BTW. Na het versturen van dit formulier wordt je direct doorgestuurd naar iDeal voor de betaling.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.