Tentoonstelling Multiply | 15 april – 17 september | Raw Color | Roermond

Kom kijken naar 15 jaar kleuronderzoek en ontwerp. De tentoonstelling vindt plaats in het Cuypershuis in Roermond (NL). Kom naar de solotentoonstelling ‘Multiply’ om Raw Color als winnaar van de Limburg Design Award 2023 te vieren.

De kleurrijke beleving van ‘Multiply’
RAW COLOR, winnaar van de Limburg Design Award 2023, laat in ‘Multiply’ een combinatie van grafische vormgeving, productontwerp en fotografie zien in een ruimtelijke kleurbeleving. ‘Multiply’ staat voor het overlappen en mengen van kleuren en vertegenwoordigt de vele vormen van kleuronderzoek, die centraal staan in het werk van de studio. De expositie toont voor het eerst in Nederland een overzicht van eindproducten én het werkproces van RAW COLOR.

De materialisatie van kleur speelt de hoofdrol en kan worden gezien als de kern van de multidisciplinaire studio RAW COLOR. Hiermee heeft de studio een unieke aanpak binnen de vormgeving. Daniera ter Haar en Christoph Brach werken samen met hun team aan projecten, die ze zelf initiëren of in opdracht van bekende merken uitvoeren. Diverse projecten van de studio zijn opgenomen in de collecties van het Cooper Hewitt Museum, Stedelijk Museum en TextielMuseum.

Bron afbeelding: Raw Color

Praktisch

Datum : vanaf 15 april tot en met 17 september 2023
Locatie : Cuypershuis, Pierre Cuypersstraat 1 Roermond
Entree: 6 euro of gratis met Museum jaarkaart

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Design route | Haarlem | 14 april

Na de leuke en inspirerende dag die we afgelopen november in Den Bosch beleefd hebben, gaat BNS dit keer op tour op 14 april door het prachtige en gezellige Haarlem. Tijdens onze design route maken we een aantal stops.