Talk: Woontrend ‘On Good Soil’ | Anna Hutten | Trendz beurs Gorinchem | 29 augustus 2022

INretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de tijdgeest ‘On good soil’ geschetst. Vanuit de tijdgeest volgen vier verschillende waardentrends. Deze waardentrends geven zicht op de achtergrond van de stijltrend. Elke waardentrend is vertaald in een specifieke stijltrend voor 2023. Nieuwsgierig? Kom dan op maandag 29 augustus 2022 naar de Trendz beurs in Gorinchem voor inspiratiesessies en luister om 11:30 en/of 14:30 uur naar brancheadviseur Anna Hutten van INretail.

INretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de tijdgeest ‘On good soil’ geschetst. Vanuit de tijdgeest volgen vier verschillende waardentrends. Deze waardentrends geven zicht op de achtergrond van de stijltrend. Elke waardentrend is vertaald in een specifieke stijltrend voor 2023. Nieuwsgierig? Kom dan op maandag 29 augustus 2022 naar de Trendz beurs in Gorinchem voor inspiratiesessies en luister om 11:30 en/of 14:30 uur naar brancheadviseur Anna Hutten van INretail.

Vier waardentrends

Sustainable Hedonism laat zien dat het om gladde afgeronde vormen gaat, een smooth interieur, maar wel met de luxe van mooie houten materialen. Pasteltinten geven de frisse touch aan het interieur.

Moodboard van Sustainable Hedonism

Existential Power laat zien we de natuur echt in het interieur terug laten komen, ruwe massieve materialen met kleuren variërend van asgrijs tot diep donkerblauw. Deze gecombineerd met de verschillende groentinten. Afgeronde, natuurlijke vormen blijven hierbij actueel.

Moodboard van Existential Power

Layered Spaces toont de gelaagdheid in het interieur, met kamerschermen of andere separaties geef je diepte in het interieur. Ruimte en vlakken doorsnijden elkaar. Door wijkende- en naar je toe komen kleuren toe te passen creëer je diepte en een ruimtelijk effect.

Moodboard van Layered Spaces

Quiet Glamour bestaat uit vormen en materialen die zich bewezen hebben in het verleden en geven een vertrouwd gevoel. Door het kleurgebruik van het diepe groen en het warme rood gecombineerd met fris roze en mintgroen en harder blauw geef je deze trend een frisse nieuwe touche.

Moodboard van Quiet Glamour

Lees hier meer over de tijdgeest van 2023 On Good Soil.

Locatie & aanmelden voor de beurs

Op vakbeurs Trendz in Gorinchem vind je alles op gebied van home decoration & lifestyle. Je spot hier de nieuwste producten en de laatste trends voor het komende woonseizoen. Naast dat Trendz bij uitstek een beurs is waar direct zaken worden gedaan, wordt er ook volop gewerkt aan een totaalbeleving op de beursvloer door middel van een mooi programma met presentaties, lezingen en workshops. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Op verschillende plekken op de beursvloer wordt hier antwoord op gegeven. Plan je route vooraf via Google Maps (onderstaande link). PS: er is een grote parkeergelegenheid voor de trendhal.

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Meld je via onderstaande knop aan voor de Trendz beurs op 28, 29 en 30 augustus 2022.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.