Trendlezing 2024 | Hilde Francq | InCoDa beurs Gorinchem | 25 september 2023

Hilde Francq van Francq Colors neemt je mee door de aankomende trends voor 2024. Ze vertelt je alle ins en outs, de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen. Nieuwsgierig? Kom dan op maandag 25 september naar de gratis vakbeurs InCoDa in Gorinchem!

 

Francq Colors

Francq Colors is opgericht door Hilde Francq. Ze begon in de fietsenhandel, waar ze kleur en prints introduceerde op kinderfietsen. Het resultaat: ze verkochten als zoete broodjes. Deze ervaring uit de eerste hand overtuigde Hilde van de kracht van kleur en trends. Ze wilde haar gevoel voor kleur en trends toepassen op andere klanten en zo was Francq Colors geboren.

85% van de shoppers ziet kleur als een primaire reden waarom ze een bepaald product kopen. Dat is een feit. Toch veranderen de kleurvoorkeuren van consumenten voortdurend. Daarom verbindt Francq Colors kleur aan trends. En daar stoppen zij niet. Kleuren worden uitgedrukt door materialen, texturen, patronen en vormen. Trends hebben hier ook invloed op.

Hun trendonderzoek helpt bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen. Het advies is direct toepasbaar.

Kom naar de trendlezing op maandag 25 september 2023 om 13.00 uur.

Hilde Francq

Locatie & aanmelden voor de beurs

Op vakbeurs InCoDa in Gorinchem ontdek je de nieuwste collecties, designs en trends bij de prominente merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering in de woning- en projectinrichting. Je ontdekt hier de nieuwste trends en word je geïnspireerd door verschillende inspirators uit de branche tijdens masterclasses en inspiratiesessies. Aankomende editie is er een centraal plein met onder andere een Tiny house in samenwerking met interieurarchitectenbureau Beekmans Design en Precofab, twee stijlkamers (woonkamer en slaapkamer), Een live podcast van Business Content Media, Vloeren Business Magazine en Mobilia. 

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Meld je via onderstaande knop aan voor de vakbeurs InCoDa op 24, 25 en 26 september 2023.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Ga met BNS Crisp naar de DDW | 27 oktober | Eindhoven

Wil jij in één dag de hoogtepunten van de Dutch Design Week zien en netwerken met collega’s uit het vak? Stap samen met ons op de fiets voor een inspirerende route door Eindhoven waarbij we diverse DDW-locaties en -exposities bezoeken.