Talk: Praktische tips voor de trend duurzaam | Iris van Asselt | Trendz beurs Gorinchem | 30 augustus 2022

Speel jij al in op de duurzame trend binnen jouw bedrijf? Of weet je niet goed waar te beginnen? Iris van Asselt, de Duurzame Interieurstylist, deelt haar duurzame visie én praktische tips. Dit doet ze op dinsdag 30 augustus 2022 tijdens de Trendz beurs in Gorinchem om 11:30 & 13:30 uur. Ze geeft daarbij voorbeelden voor inkoop van sustainable producten en suggesties voor winkelpresentaties van restproducten. Haak aan als voorloper en wees voorbereid op de toekomst!

Praktische tips voor de trend duurzaam

Speel jij al in op de duurzame trend binnen jouw bedrijf? Jij bepaalt het aanbod, maar de consument vraagt steeds vaker naar verantwoorde producten en transparantie.

Weet je niet goed waar te beginnen? Iris van Asselt, de Duurzame Interieurstylist, deelt haar duurzame visie én praktische tips. Dit doet ze op dinsdag 30 augustus 2022 tijdens de Trendz beurs in Gorinchem om 11:30 & 13:30 uur. Ze geeft daarbij voorbeelden voor inkoop van sustainable producten en suggesties voor winkelpresentaties van restproducten. Haak aan als voorloper en wees voorbereid op de toekomst!

Over Iris van Asselt

Iris van Asselt is een interieurspecialist die zich richt op duurzaamheid. Iris’ liefde voor het interieurvak ontstond al op jonge leeftijd. Gelukkig kreeg ze de kans om voor VTwonen en The Frozen Fountain te werken. Inmiddels heeft ze 8 jaar haar eigen bedrijf, Duurzame Interieurstylist, waarvan ze 3 jaar gespecialiseerd is in duurzame oplossingen voor het interieur.  

Locatie & aanmelden voor de beurs

Op vakbeurs Trendz in Gorinchem vind je alles op gebied van home decoration & lifestyle. Je spot hier de nieuwste producten en de laatste trends voor het komende woonseizoen. Naast dat Trendz bij uitstek een beurs is waar direct zaken worden gedaan, wordt er ook volop gewerkt aan een totaalbeleving op de beursvloer door middel van een mooi programma met presentaties, lezingen en workshops. Wat is hot en welke trends voeren de boventoon? Op verschillende plekken op de beursvloer wordt hier antwoord op gegeven. Plan je route vooraf via Google Maps (onderstaande link). PS: er is een grote parkeergelegenheid voor de trendhal.

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Meld je via onderstaande knop aan voor de Trendz beurs op 28, 29 en 30 augustus 2022.

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.