Informatiebijeenkomst: Decorette zoekt ondernemende interieurprofessional | 5 januari | Hoevelaken

Ben jij die ondernemende interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap en geloofd in samenwerken met de bekendste wooninrichter van Nederland? Kom op 5 januari naar de informatiebijeenkomst voor alle ins & outs. 

De wereld is aan het veranderen en Decorette beweegt hierin mee. Consumenten hebben weinig tijd en willen tegelijkertijd graag ontzorgd worden. Decorette heeft hier de oplossing voor, met een mobiele ‘winkel’. Zo is het aan de klant om te kiezen, voor persoonlijk advies aan huis of in één van de woonwinkels verspreid over het land. Ben jij de creatieve ondernemer die past in dit nieuwe concept? Kom dan naar de informatiemiddag op 5 januari op het hoofdkantoor van Decorette en hoor alles over deze nieuwe franchiseformule en andere mogelijke samenwerkingsvormen.

‘Decorette heeft een goede naam en blijft innoveren en zichzelf uitvinden. Ze zijn bereid om buiten de lijntjes te kleuren om zo aan een veranderende vraag te voldoen met deze nieuwe dienst. Ze weten wie hun klanten zijn en hoe ze die moeten bereiken, de enige die ze daarvoor nodig hebben. Dat zijn BNS Stylisten.’

BNS Crisp lid Nathalie Postma, NEST Home & Styling

Over Decorette

Wonen is een persoonlijke beleving en het gevoel van thuisvoelen verschilt per persoon. Als woonprofessional weet Decorette hoe ze dit gevoel moeten vertalen naar een interieur. Samen met hun service en vakmanschap maakt dit Decorette tot een onmisbare en betrouwbare formule in de interieurbranche. Decorette geeft thuis zijn een nieuwe betekenis. Dit doen zij in bijna 50 winkels verspreid over Nederland. In 2022 lanceerde Decorette haar nieuwe winkelconcept – een woonatelier met inspiratiekamers – in Maassluis en Nieuw-Vennep.  

‘Decorette: een betrouwbaar bedrijf met rijke 50 jarige historie, waar veel kennis over de consument is opgebouwd. Een bedrijf met een duidelijke strategie. De winkel in Maassluis is het winkelbeeld waar iedere stylist mee zou willen samenwerken, qua look, feel en producten. Iedere Decorette moet er zo gaan uitzien binnen een aantal jaar. Een unieke kans om met hun samen te werken en in welke vorm is allemaal bespreekbaar!’

BNS Crisp stylist Marielle Verbeek, Studio Plek

Waar is Decorette naar op zoek?

Decorette is op zoek naar creatieve ondernemende interieurprofessionals die samen willen werken met Decorette. Jij bent de schakel tussen het merk en doelgroep en zult namens Decorette persoonlijke interieuradviezen geven bij mensen thuis. Hiervoor zoeken zij interieurprofessionals die hun weg kennen binnen de interieurbranche en beschikken over goede communicatieve eigenschappen. Past dit bij jou? Kom dan op 5 januari naar de informatiebijeenkomst van Decorette en hoor alles over de mogelijkheden om samen te werken of een mobiele ‘winkel’ te beginnen. 

What it is in it for you?

Wanneer je je als interieurprofessional aansluit bij Decorette betekent dat je optimaal van ons betrouwbare imago profiteert. En van alle inspanningen van de (online) marketing-afdeling van Decorette, die continu bezig is met het ontwikkelen van folders, magazine, uitnodigende campagnes en activerende content voor de website en alle social mediakanalen. Kortom alles om de consument naar jou te leiden. 


Praktisch

Heb jij interesse? Dan zien we je graag op 5 januari om 13:30 uur bij EK retail (het moederbedrijf van Decorette) in Hoevelaken. Carin Frijters (naast voorzitter van BNS Crisp ook projectleider New Business bij Decortte) en Heinz Ros (acquisitiemanager Decorette) vertellen alles over wat Decorette jou te bieden heeft met deze nieuwe formule service.

Datum: Donderdag 5 januari
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: EK retail, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken

Aanmelden

Dus, ben jij die interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap, krijg je energie van het contact met mensen en zit het ondernemen in jouw genen? Meld je dan aan via c.frijters@ek-retail.com


Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Trendz voorjaar | Gorinchem | 8, 9 & 10 januari

Hoe ziet de winkel van de toekomst eruit? En welk type souvenirs werken omzetverhogend? De antwoorden worden gegeven op de voorjaarseditie van vakbeurs Trendz 2023 die op 8, 9 en 10 januari wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem.

Circular design class

Circular Design Class | CIRCO | 17 februari

In deze training word je als ontwerper inhoudelijk opgeleid op het gebied van circular design, pas je dit toe op je eigen case en krijg je inzicht in je rol bij het realiseren van circulaire producten en diensten.