Stylistendag | Nieuwegein | 20 april

Op 20 april 2021 vindt de jaarlijkse Interieurprofessionaldag plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein tijdens de Voorjaarsvakdagen 2021. Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE heeft De Woonindustrie een professioneel dagprogramma samengesteld met experts op het gebied van verschillende actuele thema’s.

Op dinsdag 20 april 2021 vindt de jaarlijkse Interieurprofessionaldag plaats bij De Woonindustrie in Nieuwegein tijdens de Voorjaarsvakdagen 2021. Samen met NIA ACADEMIE en De Woonindustrie heeft BNS Crisp een professioneel dagprogramma inclusief lunch samengesteld met experts op het gebied van verschillende actuele thema’s waaronder: woontrends, smart living trends en groentrends.

– Het is een goed verzorgd event met koffie, thee en een lekkernij en lunch;
– Een mooi mogelijkheid om te netwerken;
– BNS Crisp leden krijgen een inspirerende attentie na afloop van het event.

Leden door Leden
Tijdens deze dag hebben wij ook nog eens een heel bijzondere Leden door Leden actie. Zorg jij als BNS Crisp lid op die dag voor een nieuw volledig BNS Crisp lid dan ontvang je een trendfolder met maar liefst twee trendpresentaties; ‘True Colors en Inner Space 2022’ boordevol inspiratie (80 pagina’s) van key note speaker en trend forecaster Jan Agelink t.w.v. 50,- euro. Ook voor de nieuwkomers hebben we een inspirerende attentie op deze dag.

Jan Trendman – platform futureland

Programma

Wat kun je dinsdag 20 april tijdens de Interieurprofessionaldag verwachten? Je hebt de mogelijkheid om drie presentaties bij te wonen ofwel tijdens het ochtendprogramma of tijdens het middagprogramma. Het andere dagdeel kun je de showrooms bezoeken.                            

De presentaties zijn vanuit één ruimte live te zien. In de andere ruimtes plaatsen wij tv-schermen waarop een livestream is te volgen.

Naast een keynote van Jan Agelink kun je tijdens de interieurprofessionaldag ook dit jaar weer genieten van diverse subsessies. Waaronder een subsessie over domoticagebruik door interieurarchitect, Jeroen Overmars.

Ochtendprogramma:
10.00 uur           Ontvangst in Atelier, koffie met iets lekkers
10.30 uur           Presentatie Jan Agelink (buro jantrendman) met als thema:
                           ‘Living 2.0
11.30 uur           Presentatie Domotica in je ontwerp door Jeroen Overmans
12.00 uur           Presentatie Groenstyling door MeerGroothandel
12.30 uur           Lunch & netwerkmoment Atelier
 
Middagprogramma:      
12.00 uur           Lunchpauze & netwerkmoment Atelier
13.00 uur           Presentatie Jan Agelink (buro jantrendman) met als thema:
                           ‘Living 2.0
14.00 uur           Presentatie Domotica in je ontwerp door Jeroen Overmans
14.30 uur           Presentatie Groenstyling door MeerGroothandel
15.00 uur           Netwerkmoment
15.30 uur           Einde

Prijs: € 25,- excl. btw per persoon

Meld je aan

Klik hier om je aan te melden.

Jan Trendman

Eind vorig jaar richtte Jan Trendman een nieuw platform ‘Futureland’ op.

Futureland is een platform van offline & online trendevents op het gebied van interior & fashion. Twee keer per jaar ontwikkelen we een trendpresentatie vol inspiratie en innovatie. Hierin worden de laatste consumer trends helder in beeld gebracht en vertaald naar de markt. Ook maken we de vertaling naar producttrends voor een brede range van lifestyle-industrieën.

Voor meer informatie over het nieuwe platform klik hier.

Futureland is een visueel trendverhaal voor merken, marketeers, designers, stylisten en buyers.


Alle maatregelen zijn getroffen om veilig en verantwoord inspiratie op te doen. Zo kunnen wij uitsluitend toegang verlenen wanneer uw gezondheidscheck bij binnenkomst (via een vijftal vragen) er goed uitziet.

Zet ‘m op; het dringende advies is om mondkapjes te dragen bij verplaatsing in het pand, dus ook bij het koffiezetapparaat en bij contactmomenten met andere stylisten. We vragen hiervoor uw begrip. Het 1,5 meter beleid blijft van belang. Zowel in de openbare ruimten als in de showrooms. Evenals handen wassen, handen desinfecteren en hoesten en niezen in de elleboog. 

Uiteraard moeten wij vermelden dat de Interieurprofessionaldag onder voorbehoud is. We vragen iedereen de richtlijnen te respecteren, de veiligheid en gezondheid van een ieder is tijdens de DWI vakdagen onze belangrijkste focus.

Mocht de Interieurprofessionaldag toch verplaatst worden, dan krijg je automatisch een nieuwe aanmeldmogelijkheid gemaild voor de nieuwe datum van de Interieurprofessionaldag. Je hebt dan al betaald. Mocht je onverhoopt niet kunnen op deze gewijzigde datum, dan stort de Woonindustrie de betaling aan je terug.

Team DWI, BNS CRISP en NIA ACADEMIE

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen