showUP | Den Bosch | 4-5 september 2022

De beurs showUP staat weer op de planning op 4 en 5 September 2022, dit keer in de Brabanthallen (Den Bosch). Met meer dan 300 deelnemers blijft showUP natuurlijk niet te missen voor inkopers en retailers. Je ziet innovatieve producten, nieuwe labels, jonge ontwerpers, en bekende merken uit binnen- en buitenland.

De beurs showUP staat weer op de planning op 4 en 5 September 2022, dit keer in de Brabanthallen (Den Bosch). showUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers komen langs om inspiratie op te doen. Dus, zet 4 en/of 5 september alvast in je agenda!

showUP beelden

Met meer dan 300 deelnemers blijft showUP natuurlijk niet te missen voor inkopers en retailers. Je ziet innovatieve producten, nieuwe labels, jonge ontwerpers, en bekende merken uit binnen- en buitenland. Van nieuwkomers die hun producten voor de eerste keer op showUP presenteren tot gevestigde merken die hun langverwachte collecties tonen. Dat is meteen de charme van showUP: toonaangevende internationale merken en nieuwkomers vind je hier onder één dak.

Het is meer dan een inkoopbeurs. Het is ook een plek om inspiratie op te doen en te netwerken. Er zijn barista’s, foodtrucks en fijne terrassen. In een aangename omgeving kun je bijpraten met collega’s, leveranciers en andere relaties.

De opzet van showUP is open en uitnodigend. De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands van deelnemers zijn open en uniform zodat de producten centraal staan. Op een ongedwongen en overzichtelijke manier kun je nieuwe producten voor je winkel spotten en afspreken met je bestaande leveranciers. 

Naast de deelnemende merken is er ruimte voor jong ontwerptalent, je ziet verrassende presentaties en onder de noemer listenUP is er een boeiend lezingenprogramma. listenUP is het lezingenprogramma van experts en trendwatchers. De halfjaarlijkse trend-update in de vorm van een presentatie en installatie van buro jantrendman. En niet te vergeten growUP, een selectie van de leukste kidsbrands.

Zó gaan inkopen en inspiratie opdoen samen.

Nieuwe locatie & inschrijven
De komende editie van showUP zal plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat is even wennen, na zoveel jaar in de glazen hal in Vijfhuizen. In de Brabanthallen hebben ze veel meer grip op de temperatuur in de hal en kunnen ze een aangename beurservaring bieden. De voorjaarseditie zal  trouwens wel weer plaatsvinden in de Expo Haarlemmermeer.

4 september 2022 | 10:00 – 17:00 uur
5 september 2022 | 09:00 – 17:00 uur

Brabanthallen
Diezekade 2r
5222 AK Den Bosch

Voor meer informatie en tickets, ga naar de showUP website of klik op onderstaande knop.

showUP

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Masterclass The History of Wallpaper | Issabella van Baaren en magazine Herenhuis | Amersfoort | 30 september & 11 november 2022

Issabella van Baaren en magazine Herenhuis organiseren op 30 september en 11 november 2022 de masterclass ‘The History of Wallpaper’. In het ochtendprogramma komen diverse technieken en symboliek van patronen aan bod. Na de inbegrepen lunch verplaatst de Masterclass naar de Volmolen in Amersfoort, waar de katoendrukkerij is gevestigd. Hier maak je o.a. kennis met de blokdruktechniek en ga je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

GLUE Amsterdam | 15 t/m 17 september 2022

Op een mooie dag in september een route volgen langs allerlei designs. Wie wilt dat nou niet? Gelukkig komt GLUE Amsterdam eraan: een driedaagse designroute van en voor Amsterdamse ontwerpers, het grote publiek, architecten, merken, showrooms, galeries, academies en andere collega’s.