Rotterdam Art Week | 8 t/m 12 februari | Van Nelle Fabriek e.o.

Van 8 tot en met 12 februari vinden kunst-, design- en architectuurliefhebbers door de hele stad diverse beurzen, speciale openingen van tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, installaties in de open lucht, pop-up shows en open ateliers. Centaal staat de kunstbeurs Art Rottedam die wordt gehouden de Van Nelle Fabriek. Ook de designbeurs Object is een vast onderdeel de Rotterdam Art Week.

Art Rotterdam

Art Rotterdam wordt gehouden van 9 tot en met 12 februari en vindt plaats het in de iconische Van Nelle Fabriek. Op de beurs staan ruim honderd toonaangevende binnen- en buitenlandse galeries met werk van aankomende en gevestigde kunstenaars. Twee vernieuwingen springen eruit: de presentatie van Sculpture Park, mede mogelijk gemaakt door Stichting Droom en Daad, en de centrale plaatsing van de New Art Section.

Art Rotterdam 2021

Creëer je eigen art-tour

Tijdens de Rotterdam Art Week vindt je de kunst overal om je heen. Op basis van het programma en de plattegrond ontwikkel je eenvoudig zelf je eigen art-tour waarbij je juist door voor jou inspirerende objecten en/of evenementen bezoekt. Denk bijvoorbeeld aan tour tijdens de Kunstavond of combineer je bezoek aan Object met rondje open ateliers bij Kunst & Complex.


Handige info

Waar:

Rotterdam

Wanneer:

donderdag 8 t/m zondag 12 februari

Tijd:

van 11:00 tot 19:00 uur

Meer info:

https://rotterdamartweek.com/

Dit is niet alles

Bekijk meer evenementen

Material District | 8-10 maart | Utrecht

et 150 exposanten, een materialenbeurs van 250 materialen en een lezingenprogramma met 50 sprekers staat hét materialenevent voor (interieur)architecten en R&D professionals volledig in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein.

Ambiente 2023 | 3-7 feb | Frankfurt

Nieuwe perspectieven openen onverwachte kansen. Op ‘s Werelds toonaangevende beurs voor consumptiegoederen Ambiente ontdek je de veranderingen in de markt en kijken we naar de toekomst.